hs_mutluluk16 Kızlar 35 haftalık hamileyim ve bu yalancı sancı kasılma şimdiye kadar hiç hissetmedim sanırım. İlk hamileliğim ben mi anlamıyorum olmuyor mu bilmiyorum sizler ne zaman hissettiniz nasıl oluyor yalancısı da olsa???
H_myra1 hs_mutluluk16 bebek bir yerde toplanıp kasılmıyormu hiç benim 3.gebeligim 25. Haftamda beri bebek kasılıyor 37 haftamda yım son 3 haftadır adet sancısı gibi sancı vuruyor belki ilk gebeliginiz ise ondan kaynaklanabilir. Benimde kendi dogum sancım olmuyor yalancı oluyor ama dogumu başlatacak sancım olmuyor suni sancı ile oldu iki dogumum da bu yüzen
H_myra1 hs_mutluluk16 hımm olabilir benim toplanıp o kısmı kasıyor bir sancı oluyor popoya kasıklara baskı oluyor bir kaç sn sürüyor sonra geçiyor
Elikra hs_mutluluk16 iki kez doğum yaptım biri 39 biri 41 haftalık, kızımda toplam 7-8 saat, oğlumda 3 saat sancı yaşadım ve doğdular öncesinde zerre sancı yaşamadım karnım inmedi açılma olmadı suyum gelmedi nişan görmedim😅
aanemon-6 Herkeste olacak diye bi şey yok ben ilk gebeliğimde 2-3 hafta yalancı sancı çektim 40+4 te suni sancı ile doğurdum 😂 olmasının faydası yok yani olmasa daha iyi 😂😂
Ruv123- hs_mutluluk16 herkeste olacak diye bir şey yok bende 38. Haftaya girdim üç haftadır adet sancısı gibi bel ağrısı vurup geçiyor özellikle sabahları oluyordu şimdi gece boyu oluyor hergün doğuracak siye kalkıyorum ama tık yok 😂bir de şey derler kız çocuğu bir ay sancı çektirir diye inşallah gerçek sancılar da gelir de doğarım bir an önce sabırsızlık hat safhada karnım da indi bebek kanala yerleşti ama be nişan var ne su gelmesi var sadece yalancı sancım oluyor
Ozlem2904 hs_mutluluk16 30.haftdan beri adet sancisina benzer sancilarim oluyo bel agrisida beraberinde. Ama bebegimde ksilma var m anlayamiyorm zaten cok hareketli yani 30dan oncede hareketliydi toplniyo mu toplnmiyo mu anlayamiyorum. Alttan batmalar oluyo bide. Dr a soyledim bu haftlarda seni yoklar yorgun oldugunda ve aksamlari daha sik yasarsin dedi
anneyimmm_ hs_mutluluk16 37 olacağız bu gece, 33 den beri regl olacak gibi bi his geliyor kasıklarıma hatta tuvalete gidip bakasım bile geliyor regl mi oluyorum diye 😂 sanırım bunlar yalancı sancı oluyor pek artmıyor yatıyorsam kalkıyorum ayaktaysam uzanıyorum öyle yapınca geçiyor r
Btl_ulusal hs_mutluluk16 değil ağrısına benzer oluyor ama henüz biraz erken 37 demin sonra hissedersiniz ☺️