Zeynephilal Merhaba canım anne adayları ben ovulasyon testi yapıyorum fakat hayıt suyu da içiyorum hiç yumurtlama göremedim yanlış bişey mi yapıyorum acaba ovulasyon testi hakkında geniş bilgisi olan varsa yazabilir mı gıdalar sonucu etkiler mi
Nurss34 Zeynephilal canım adetinle birlikte 14. Günü hesapladın mı ? Kaçıncı günündesin? Testi sabah ilk idmanını yap erkenden sonra su iç 2. İdrarla yap 2.siyle arasından 1 saat geçsin
MinnieMouse Zeynephilal normalde ovulasyon adetinden itibaren 14.gun diye bir bilgi var ama her kadin her ay yumurtlamaz ve her yumurtlama gunu 14.gun olmaz 🤗 adetinin bitimiyle birlikte ovulasyon testi yapmaya baslamalisin. Ilk idrarla yapmayacaksin Ya sabah ya aksam duzenli yapacaksin, yani sabah yaptiysan hep sabah devam ediceksin Sabah 12.00-16.00 arasi ya da aksam 20.00-22.00 arasi yapman gerekiyor Ovulasyon testi yapmadan once en az 1 saat sivi alimini birakman gerekiyor yoksa yumurtlama hormonu olan Lh hormonu seyreldigi icin testte cikmaz
Zeynephilal Canım bende pcos var adetim bazen 30 gün bazen 45 günü buluyor o yüzden o gün hesaplamayı malesef ben kendim için yapamıyorum 😞