Esmakoksal muhendis_annee canım 35 haftamda benimde öyleydi doktora gittiğimde doktor yerinin daraldığını o yüzden pek hissetmezsin demişti
hs_mutluluk16 Bu hareket olayını ben de pek çözemedim ama anladığım kadarıyla az hareket etmesi hiç etmemesi demek değil sonuçta hareket varsa sorun yok çünkü hergün birbiriyle aynı olamaz o da biz gibi bir canlı 🤗
muhendis_annee hs_mutluluk16 Hiç yok değil çok şükür ama dün gece deli gibiydi resmen bugün sanki yorulmuş gibi çok sakin bi kaç kez vurdu korktum bende baya
hs_mutluluk16 muhendis_annee ben de aynı duyguları paylaşıyorum hareket az mı çok mu idrak etmekte zorlanıyorum ama benim anladığım hareket ediyorsa sorun yoktur hatta hareketsizliğinde bile önce uyandırmaya çalışmak gerekiyor sakin olun her şey yolundadır canı istemiyodur😅
Melos1 muhendis_annee ay benim oğlanda öyle 35+6 haftalığım gece 3 e kadar maç var içerde 😂 bugünde doktordan geldim sakin şuan uyuyor sanırsam
Minikmucize51- Azda olsa hareket ediyormuş çok ta korkma ama doktora git için rahat etsin. Benimki dün karnımdan çıkacak sandım bügün pek hareketli değil 33 haftadayım bende azda olsa hareket ediyor şükürler olsun
Minikmucize51- muhendis_annee ozaman hiç korkma eğer evde iş falan yaptıysanız oda etkiliyor yorgunluğu anlıyorlar sanki az hareket ediyorlar dün benimki karnımı yamultuyordu bugün tek tük hareket etti. Tatlı bişeyler yiyip uzanın 2buçuk saatte 10 hareket normal miş deneyin bakalım 🥰
Minikmucize51- muhendis_annee benimki öyle Bi kaç gün önce cam sildim perdeleri yıkadım akşama kadar durmadım hiç ertesi gün az hareket etti
Sedefavc 36dayim bizimkide bu gün hareket ediyor ama az geldi banada. Dün falan daha hsrejetli gibiydi