Mevaninannesiii Anneblogu evet kuzum hastanedeyken dikkat etmedim eve gelince burda biri yazdı öyle dikkat ettim gitmedim tekrar doktora sanırım yanlışlık var aletinde çünkü saati de yanlis görünüyor ben 14de gitmiştim
Puki Mevaninannesiii valla bende 17 haftalık bende öğrenemedim benimki de aynı şekilde hiçbir şekilde göremedik kapamış bacakları toplamış öyle duruyodu😊🙄
dilak Mevaninannesiii bende 19 hafta oldum 17 de özel hastaneye gittim göstermedi 18 de üniversite hastanesine gittim göstermedi benimde umudum detaylı ultrosan 10 aralıkta randevum bakalım inatçı bebişlerimiz o zamana gösterecek mı
ressamistanne dilak merhaba bende burcu hanıma gidiyorum. 12.haftqdan beri ihtimallerle kız diyor ama size kurduğu cümlelerin aynısını söylüyor. Detaylı 6 aralıkta murat Aksoya gidicem. Üni hastanesinde çalışıyorum ama oraya gitmiyorum siz memnun musunuz
Mevaninannesiii Gnscgla sanırım makine sikintiliymis canım randevu saatim 14dü kağıtta o da yanlış yazıyor
Mevaninannesiii Melos1 gidince soracam zaten ben de merak ettim böyle bişey olmaması gerek gözümün önünde ultrasondan çekip verdi yani saati bile yanlış gösteriyor