Senays deno1 ahh yaa Allah yardımcın olsun inşallah hepimiz için hayırlısı zamanında saglikla gelsinler ben 20 haftada oldum 22 olduk şimdi sabreder inşallah bebisler
deno1 Senays 20 haftalar küçük zaten birsey olmaz 30 lara gelince başlıyor sıkıntılar ozaman dikkat et
Senays deno1 hep yatmış mıydın arabayla falan dışarı çıkmış mıydın evde yatmaktan depresyona girdim :( evlatlarımız için herseye değer tabiki
deno1 Senays ben hep gezdim alışveriş yapmak zorundaydım zaten bebegin arabayla gezdim yürüme arabayla gez birsey olmaz
Senays deno1 oturmaya bile korkuyorum inan birde burda kimle konuştuysam onlarda hep aynı şekilde hep yattim oturmadım falan dediler iyice korkuyor insan içime su serpiliyor senin gibi olanları görünce moral oluyor :)
deno1 Senays ailem yoktu kimsem yoktu yemeğimi mecbur yapmak zorundaydim bebegin kıyafetleri mecbur alıp hazırlamak zorundaydim Allah bir şekil yardım ediyor insana ama sadece çıkıp yürümedim hic yürümek tehlikeli arabayla hep gezdim misafirliğe gittim oturduk hep
blueberyy00 asellmom of of amin hiç kimseye vermesin Allah’tan fark etmişler bende 22 haftam bitince gidecem detaylı ultrasona inşallah kötü birşeyle karşılaşmam çok korkuyorum ya
asellmom blueberyy00 korkma canım inan hiç beklemezdim ben doktor buna bişey sebep olmuyor insan doğası gibi bişey öyle düşün dedi kendini suçlama dedi. Ama rabbime bin şükür çok şükür tek şansım erken farketmek sanırım. Çünkü kadınlar ağrıları kanamaları olunca farkına varıyor muş rahim ağzı kısalığını ve çocuk için çok geç olabiliyormuş. Rabbim onu bana bağışlasın. Asel dedikçe bile içim kıpır kıpır oluyor. Güzel kızım 1cm ile tutundu bırakmaz İnşaAllah 🌸❤️
blueberyy00 asellmom Yaaa sağlıkla kucağına alacaksın alacaz inşallah tutunmuş sana bak bırakmaz seni sende daha dikkatli ol bundan sonra biraz daha Allah’ın izniyle birsey olmaz
kucukkoalam Benim de 1.3 cm kalmıştı, 22+5’te serklaj oldum. Kalbinizi ferah tutun, bol bol yatın. Lavabo ve duş harici kalkmadım ben. İlaçlarınızı kullanıp, doktorunuzun dediklerini uygulayın. İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bebegim213 asellmom hic agrim olmadi diyebilirim suan gersey guzel gidiyor 2 gece yattim serklaj sonrasi öncesinde 10 gün yattım hastanede enfeksiyon vardi önce onu halleti doktorlar sakın korkma doktorlar herseyin en kötüsünü söylemek zorundalar su gelmesi kanama olması çok düşük ihtimallermis