Orsem 7+6 haftalık hamileyim ve bugün doktorum coraspirin verdi kulanan var mı bi sıkıntı olur mu ? Bana aspirin vermesinin sebebi ilk düşüğümde bebeğin kalp atışını duymuştum ve evde aniden kanamam oldu ve düştü bebeğim patolojide bişey çıkmadı ve bu gebeliğimde de kalp atışını duyduk bugün aspirin yazdı kan sulandırcı ?
Papatya-Kokusu Orsem kullanıyorum birkaç haftadır ekstradan iğnede kullanıyorun kan sulandırıcı herhangi bir sorun olmaz canım
songulshn Canım benimde bebeğimin kalbi durmustu kürtaj oldum şuan yine hamileyim doktor hem aspirin hem iğne yazdı doğuma kadarda kullacaksin dedi kan sulandırıcıymis
Rabiasaglam 2 düşüğüm olduğu için bende şimdi kullanıyorum hiç bir zararı yok canım sezeryana 1 hafta kala bırakıcam 😊
Orsem elizli_gunler siz nasıl kullandınız haftanın her günü mü bana akşam 10-11 arası al dedi yatma vakti
Orsem Papatya-Kokusu siz aspirini nasıl kullanıyordunuz saat kaçta önermişti doktorunuz benim akşam 10-11 arası yatma vakti al dedi hergün aynı saate
Gupssse Orsem benim 2 kaybim vardi kürtajla sonuçlanan.3.de coraspirin kullandım 32.haftaya kadr ve oksapar 4000lik iğne vurdum her gün. Şükür kucağımda şimdi. Doktorun gevrekli gördüyse şüpheye düşme hayrli doğumlar diliyorum;)
Melos12 Orsem oğlumda 32. Haftaya kadar kullandım bu gebelikte tekrar kullanmaya başladım sıkıntısını yaşamadım canım
Selen_eymen İlk doğum erken oldu, plasenta da kireçlenme ve yaşlanma oldu. 2.gebelikte 32 haftaya kadar kullanırdı doktorum. Çok şükür 39.haftaya girdik. Sabah kahvaltıdan sonra kullanmam gerektiğini soylemişti. Bence verdiyse ihmal etmeyin
Moonlight_10 Ben de kullandım 25 ten 32. Haftaya kadar. Her akşam 10 11 gibi içiyordum. Detaylı ultrasonda tek taraflı çentik çıkmıştı tedbir amaçlı kullanmıştım. Şimdi 36 ya gireceğim 1 ay oldu bırakalı sıkıntı olmadı Yani.
By-gizemli-17 Doktor bilgisi olmadan icilirmi benmde kan pıhtılaşmm var heterezigotm birşey olur diye korkuyorum
Orsem By-gizemli-17 doktorunuza danışmadan kullanmayın gerekli duysa verir zaten yada siz söyleyin şikayetinizi o gerekli görürse verir