omerim32 Selam kızlar hani bebıs karın ıcınde dönüyor vuruyor dısardan bariz belli oluyor ya o ne zaman oluyor acaba😍😍😍
Merve_0109 omerim32 Kiz öyle birşey yok ki 38 haftalığım sadece karnım dalgalanıyor öyle eli kolu parmağı beli olmuyor aynı deniz gibi dalga dalga yukarı kalkiyor okadar 😅😅😅
sunashn50 omerim32 valla bi kemik hissediyoz eşimle hareketlerini görüyoz ama eli mi ayağı mı neresi bilemiyoruz 😂
UmutsuzPolyanna omerim32 benim ilkinde 30 dan sonra filan kafa nerde popo nerde çözdüm 35 den sonra elleri değil ama bacak ve ayakları anlıyordum 🤣🤣 Şimdi ki 21 haftalık daha teyzesi ufak ufak pıt pıt ediyor 🤣🤣
rgk omerim32 bas popo belli tabi büyük sertleşme şeklinde oluyor. ama o insta da ya da nette görüldüğü gibi el kol hareketi belli olmuyor. dışardan aa elini uzattı diyemiyoruz😂
incimercan Merve_0109 aynen benim de öyle oluyor, nette görürdüm ayak izi çıkmış, sanıyorum ki her gebede oluyor🙄🙄 kandırmışkar hajdjdjdjd
omerim32 rgk elını uzattı denılmez zaten😁😁😁😁😁 burda goruyorum dırsegını vuruyor dıyorlar bende şaşkınlıkla okudum genelleme yaptım kol vs dıye
omerim32 UmutsuzPolyanna bende 27 ye gırıcem vuruo cekıyor ama sürtünme seklınde ne zaman olacak cokk merak edıyorum😁
Nur1811 32 haftalığım şuan deniz dalgası gibi karnım 🤣🤣 öyle elini ayağını görmek yok bir yer şişiyor poposumu kafası mı ayırt edemiyorum daha ama ben bu dalgalı karnımı 5,5 aylıkken gördüm zaten çok hareketli olursa sürekli görüyorsun 🙈👶🏻🙏🧿
omerim32 Nur1811 ben sanıyelık vuruo cekmesı degıl de bıraz daha uzun sureli olanı merak edıyırum cok😁
219Eyll omerim32 38 haftalık olduk biz kızımın ayağını hep sağ tarafımda hissediyorum hatta dışardan belli oluyo .hatta gıdıklar gibi yapınca çekiyo hemen ayağını☺️
rgk Happy_001 görmeden doğurup doğunca göreceğiz artık😂 benimki 9 haftadır yüzünü de göstermedi. tamamen sürpriz bekliyorum😂
Gamzenur35 omerim32 O karın ve deri yapısı ile ilgili bir durum kızımda ilk gebeligimdi zar zor hissederdim , şimdi 2. Gebeliğim net görüyorum dışardan döndüğünü hareketlerini ama neresi olduğunu çok kestireniyorum bir tek kafayı anlıyorum bazen
marbling10 omerim32 kafasını kolunu nasıl anlayacaksınız ki :D öyle bir şey mümkün değil.kafası dersiniz poposu çıkar :D