kbra_drk Kızlar 4. Sezeryanımı olucam 34+1 haftalığım 36. Haftada sezeryan olacağım sizce çok mu erken bu haftalarda sezaryan olan varmı
guly1 kbra_drk biraz 38. Haftayı falan beklerseniz mi doktor daha iyi bilir. Bende size şey sorcam, tabi kişiye göre değişir ama ilk sezeryanla 2. Arasında fark oluyor mu? Benim ilk çok rahat geçmişti ikincisi zor diyolar korkuyor insan 😬
Sinem_20 kbra_drk Bende 4.cü sezaryenimi olcam 22+6 yım ama bana mart ortasında alırız dedi 38. Haftaya denk geliyor
Evrim1906 kbra_drk oğlumda bende sezeryan oldum ama beni acil sezaryena aldılar 36 da neden alıyorlar bildiğim kadarıyla 37. Haftadan sonra alıyorlar diye biliyorum en azından benim doktorum öyle dedi herşey no giderse 37.haftadan sonra gün veririz dedi
F1903 Masaallah Allah yardimciniz olsun ❤🙈 ilk sezeryaninjz nasl gecmisti ona gore 2.nasildii 😊 benim ilk sezeryanim cooook zor gecmisti smdi 12 haftalk hamileyim cok korkuyorum 2.sezeryandan anlatrmisinizzz nasill 🙈
kbra_drk F1903 benim ilk sezeryanım çok zor geçti kötü yanı ama iki üç beklediğimden daha güzel geçti çabuk toparladım