ikicocukmeselesi Kızlarr akşam menüleriniz neler bakalım, karar vermeyenlere fikir olsun🤩 Ben menümü hazırladım Tavuk Çorbası(Dünden kalan) Karnabahar Yemeği Makarna Salata Puding
Gnz ikicocukmeselesi Dün saolsun annem malatyanin meshur yemegi analı kızlı yaptı bende bugun yanina sarma yapicam birde ayran turşu size de afiyet olsun🥰
Alyabebekk ikicocukmeselesi kayınvalidemdeym bugün yemek derdim yok 💃 burda da çorba zeytinyağlı pırasa ve erişte var 🤩
UmutsuzPolyanna ikicocukmeselesi MERCİMEK ÇORBASI (3 GÜNDÜR BİTMEDİ 😅) KIYMALI KABAK YEMEĞİ SOSLU MAKARNA CACIK KARNIBAHAR-BROKOLİ KÖFTESİ ( EŞİM İKİSİNİ DE YEMİYOR BUGÜN KANDIRIP YEDİRMEYE ÇALIŞCAM DAHA ÖNCE SADECE KARNIBAHARDAN KÖFTE YAPIP TAVUK KÖFTESİ DİYE YEDİRMİŞTİM 1 TABAĞI ÇOK GÜZEL OLMUŞ DİYE YEMİŞTİ SONRA İTİRAF ETMİŞTİM 😅)
Sevinc-Berke ikicocukmeselesi Kuru fasulye, pilav, marul salatası, yoğurt, turşu 😍 Daha ne olsun anam çok şükür 🤲🏻 Bugünde böyle doycaz insAllah. Eşim çorba sevmedigi için çorba yapma gereği duymuyorum herzaman bi mercimek çorbasını sever onu daha yeni yedik bitti 🥰
Alyabebekk ikicocukmeselesi ahahaa kesinlikle 😁 pırasayı fazla yapmış kendime de aldım geldim eve. Yarına yemek derdim yine yok 😁 oğluna da köfte yaptı verdi 💃