fatmagul16 merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim ancak daha önce 2 defa düşük yaptım ilkinde 7 haftalıkken ikincisinde 12 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
sunashn50 fatmagul16 Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz inşallah rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ ♥️
Kbrkbrr fatmagul16 bende daha önce bebeğimle ilgili sorunlar yaşadım hiç yazmıyım şimdi burda kimseyi etkilemiyim çok korkuyodum daha önce düşükte yaptım eski doktorumun bana söylediği bi söz vardı “kıyamet hep senin başına mı kopucak bırak bu düşünceleri “derdi. İçini ferah tut dua et Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Nermin_nur1 fatmagul16 bende aynı şeyleri yaşadım canım benimde ilki 6 diğeri 8 haftalıkken kalpleri durdu ve kürtaj oldum. Şu an yeniden hamileyim 5 haftalık aynı endişeler bendede var ama kötüyü çağırmaya gerek yok güzel düşünelim güzel olsun ama seni çok iyi anlıyorum ❤️
didosu Nermin_nur1 sürekli o haftalarda düşük yaşıyorsanız pıhtılaşma sorununuz olabilir kansulandırıcı iğne ve coraspinle düşüğün önüne geçilebilir bu ihtimali biran önce doktorunuzla konuşun derim
Dilarabozdemir fatmagul16 beta artışın nasıl kaç çıktı şimdiye kadar? Korkma Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
didosu fatmagul16 sürekli o haftalarda düşük yaşıyorsanız pıhtılaşma sorununuz olabilir kansulandırıcı iğne ve coraspinle düşüğün önüne geçilebilir bu ihtimali biran önce doktorunuzla konuşun derim
Nermin_nur1 didosu evet ufak pıhtılaşma olduğu söylenildi iğne ye gerek olmadığı sadece coraspin hap yeterli olacağı söylenildi