Gulseninannesi Kızlar 32+2 hamileyim . Sancım var diye geldim belimde hiç geçmiyor karnıma ara ara geliyo nstde 50lere çıkıyor ara ara sizce çokmu? Doktor şuan yok yarım saat duracağımı söyledi çok merak ediyorum. Sancı çıkarsa yatırırız demişti
Oglununannesi Gulseninannesi valla benim 100 e bile vurdu takmadı doktor doğurmadım henüzde ama kasılmalarım var bilmiyormki sizr napar
YelizTemizkan cnm bende 33+1 im bendede cumartesi gunu ishal basladi 3 kere ciktim o gun ve ucuncusunde migdeme asiri kramplar girmeye basladi 5 dk ya bir 10 dkya bir 20 dkya bir en fazla dr. gttim nts baktilar 2 20lik 2 40 lik cikti igne vurdular migdrmdrki kramp gecti sonra tekrar nts ye aldilar gene ayni cikti yatis verdiler iki serum iki igne dHa vurdular kontrol amacli erken dogum riskine karsi yani sonra muayene oldum az bi açıklık varmis rahmimde dr. dun gece bir igne daha vurdurdu bugun sabah tekrar bakcak sknti yoksa eger gondercek beni bakalim bekliyom hayirlisiyla insallah simdi ceeee demez bebislerimiz dua ediom cok