melike14- 1Ezgiii ilk doğumunuz mu benim de ilk olacak 36+6 dayım ama şuan sezeryan yada normal olacağı belli değil o yüzden sordum
annesi_ 1Ezgiii Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 benimde 3 Aralık sezeryan doğum kısmetse gün sayıyorum artık ☺️☺️
sunashn50 1Ezgiii 35+4 üm ne zaman doğum yapacağım normal mi sezeryan mı hiçbir bilgim yok uygulama dışında 😂🤦🏻♀️🤷🏻♀️
31hulya31 melike14- aynı hafta aynı günüz sizinle 😂 benimki de belli değil p tesi günü çatı muayenesi yapılacak o zaman belli olacak insallah doktor size birsey demedi mi
melike14- 31hulya31 yarın nts ye gireceğim ben normal doğum istediğim için doktor şuan bekleyebiliriz ama son dakika değişen çok hasta oluyor dedi o yüzden net birşey söyleyemiyor çatı muayenesi için birşey söylemedi belki haftaya yapabilir bilmiyorum 🤷♀️
bebeko12_15 1Ezgiii hafta gün olarak aynıyız doktorum sezaryan olursa 13-15aralıkta yaparız dedi ama karar veremiyorum normal mi sezaryan mi olsun bakalım artık 🤭
31hulya31 melike14- aynen nts ye girdim sancı gözükmüyor şimdilik bende normal doğum istiyorum doktorum la görüşmedik daha doğum konusu hakkında insallah normal bir doğum yaparız ters bir durum olmazsa 🤲🏻🙏
msahin 1Ezgiii ben de düşünüyorum o gün benim de doğum günüm oğlumla aynı gün olsun diyoruz 🤗 sağlıkla gelsinler inşallah kaç haftalık oluyorsunuz o gün?