Nurerdgn Kizlar dün esim hamsi almis bende bugun temizledim ve kızarttım aksam yedik ama simdi basim agridi bi agirlik çöktü ben temizlerken baktim balik cok bayat değildi aslinda ama acaba bisey olurmu ya korktum simdi bilginiz varmi😟
NaimeYilmaz Nurerdgn baş agrısı bende de var ağır gelmıstır belkı kokudan . Hem ayıklamıs hem pısırmıssın . Miden iyidir umarım 🙏
Nurerdgn NaimeYilmaz evet canim sanirim agir geldi ama midemde sorun yok şükür başımın agrisida gecti ya herseyden endiseleniyorum daha 14. Haftadayım nasi geçecek 5 bucuk ay bilemiyorum hayırlısı ❤
NaimeYilmaz Nurerdgn Bida pişmiş alırsınz ☺ Gecmıs olsun stres yapma fazla hepımız Allahtan hayırlısını yasıoruz bu hayatta 🙏
Nurerdgn NaimeYilmaz canim pişmiş aliyodu esim once bulantim coktu ama onu da yine benim icim almiyodu cunku iyi yikiyolarmi bilmiyorum bide kizarmis eski yagda kizartiyolarsa falan iyice zarar o yuzden evde yapmak daha saglikli bence bayat olmasaymis iymis de iste
NaimeYilmaz Nurerdgn haklısın valla oda var bende kendım pısırmeyı terch edıorm zaten 200gr yetıo ama kokusu var ıste 🤭