Hulya0621 ilk gebeliğim bu yüzden sezaryen oluşundan çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı özellikle sonda ve spinal iğneden korkuyordum ama hiç söyledikleri gibi değil hissetmedim bile 11 de ameliyathaneye aldılar yaklaşık 20 dk sonra kızımın sesini duydum🐣 sadece ilk uyuşukluk geçmeye başladığında ağrılar ve karındaki boşluk hissi biraz zorladı onun içinde ağrı kesici yaptılar geçti hemen 6 saat sonra kaldırıp yürüttüler nerdeyse her saat başı kısa kısa yürüyüşler yaptım hala da yapıyorum doktorum günde yaklaşık dört litre su ve 3-4 kahve içmemi söyledi gaz problemi geçene kadarda su,çay, bal, kahve dışında bişey yememe izin vermedi bu da beni biraz zorladı çok acıktım ama bu benim doktorumun kendi isteğiydi diğer doktorlar kendi hastalarına hoşaf çorba falan verdirdiler 😢 şükürler olsun ki gaz probleminden sonra bişeyler yiyebildim bugün de gün içinde taburcu olucam inşallah şu anlık tek sıkıntı sütümün gelmiyor olması ebeler normal olduğunu söyledi ama insan yine de çocuğunu doyuramayınca stres oluyo onun dışında korkulacak bişey yokmuş 🙏🏻