Tuba0621 39+3 olduk bakalım son 4 günümüz kaldı.. Normal dogum olacak inşallah ama sancı VS tık yok 😂 2 gune doktor kontrolüm var. Sizde durumlar ne?
Haticeey Tuba0621 Ayy kuzum benim aynıyız bende sancı var ama açılma yok ya 1 hafta daha bekleyelim suni sancı verecek doktorum
Tuba0621 Haticeey ayyy insallah kendi sancımız gelir de suni sancı almak zorunda kalmayız 😄bende de 2cm acılmam varmıs gecen haftadan ama daha tık yok 🤭
miniginannesi3 Tuba0621 etkisi baya oluyor cidden ben ilk gebeligimde 40 +4 du sadece iki gün indim ciktim ve ertesi gün nisanım geldi acilmam zor oldu ama etkisi yüksek inip cikmanin
Betl Tuba0621 39+4 olduk bugün doktorun dediği 4 cm açıklık var ama sancılar düzensiz her an gelebilir dedi o heyecan la eve gelip dizleyerek tüm evi sildim ama bakalım 4 cm açıklık ile günlerce gezen var biz napicaz bakalım
Tuba0621 Betl ben de her gün temizlik yapıyorum ama fayda etmiyor. Doktora da dedim o yeterli degil demişti. Ekstra egzersiz, squat yürüyüş falan onerdi
minnosannesiii Betl ayyy canımm 39+4 te dogum yaptım 6 gün önce 4 cm açıklığı bulana kadar canım çıktı ne mutlu sana valla maşallah
Keziii1 Tuba0621 39+5 ama hala hiçbir belirdi yok dün kontrole gittim kanala inmiş beklemedeyiz 3 4 gündür aşırı şekilde mide yanması yaşıyorum bi an önce doğsunlar artık
Betl Tuba0621 Hava soğuk birde evde çocuk olunca mecbur ev içinde yürüyüş merdiven egzersiz yapabiliyorum..