Kızlar başımdan öyle bi şey geçti ki Allah kimseye o acıyı yaşatmasın 20 haftalık hamileyim normal bir şekilde kontrole gittim Dr bana erken doğum riskin var dedi bide bebeğin BOS sıvısı 10.2 dedi bunun yükselmemesi lazım düşmesi lazım başka bi hastaneye gönderdi gidin araştırsınlar dedi gönderdiği yerde Devlet hastanesiydi açıkçası randevusuz olduğum için hiç bakmadı bile ultrasona yazmıştı doktorum değerini ona bile bakmadı ben kendim 10.2 dedim oda normal falan dedi sen niye geldin falan dedi sonrasında kendi kendime kendi doktorum o kadar emin konuşunca tereddüt ettim zaten bütün gün boyunca ağladım ettim piskolojim bozuldu düşüne düşüne sonra başka bi doktora randevu aldım gittim ordaki doktorda doç tu detaylı usg ye soktu hiçbir şeyin yok dedi önceki gün bebeğin başı tam genitalimin üst tarafındaydı bu yüzden doktorum bana erken doğum dedi herhalde o gün gittiğimde karnıma bi ağrı girdi gün içerisinde hep ağrıdı sonra doç dr a söyledim oda dedi bebeğin başı oraya dönmüş falan içim öyle bi rahat etti ki ama hala terettüdteyim ya gene aynı şeyi yaşarsam ya öyle değilse diye benimle aynı durumu yaşayanlar var mıı ?