Boncugummmm 75 gr lık dedıler bna bazılarına 50grlık oluyormus hngı duruma göre böyle karar verılıyor
Eslemkusun_annesi Boncugummmm doktorumun isteği üzerine 75 gr içtim bir sorunda çıkmadı suan 35+4 haftalık olduk
_ipekkkkk Boncugummmm 75 Gr yapıldı şeker çıktı Şuan diyet yapıyorum bebeğin sıvısı kilosu hafasyla uyumlu elhamdülillah şuan 29+5 olduk 🤲🌸
Yalcnnaysgll Boncugummmm 23 haftalıktı canım detaylıda çıkmıştı şeker olmadığı sürece problem olmaz dedi doktorum
rgk Boncugummmm 50 gramlık ön tarama testi olarak düşünün yükleme gibi değil. şeker tarama testi. burda yüksek çıkarsa ona göre diğerine geçiliyor.
Mucizemannesi21 Gecen hafta yaptirdim 25 haftaliktim 75 gr ictim aclik 81 çikti 1 saat sonra 130 1 saat sonra 94 cikti dokturum gayet iyi gebelik sekerin yok dedi.
Llmrv Yalcnnaysgll Bende 23. Haftamdayim. Bugün detaylida su üst sınıra yakın dedi. Açlık kan şekerim alt sınırda yüksek de değil. Tokluğu bilmiyorum. 1 ay sonra şeker yüklemesi yaptiracagim bakalim. (aslında yaptırmak istemiyordum ama zorundayim şuan sanırım)
Yalcnnaysgll Llmrv aynen canım benim tokluk bakıldı şükür çıkmadı ilk gebeliğimde şekerim vardı diyet felan çok zorluyo du
dml33 Boncugummmm 75lik olmustm 50likte şeker çıkarsa 100luk falan istiolarms 75lik yapalım dedi doktor ilede yaptm şeker çıkmıştı