Melekttturan Su hospıtale gidiyorum bende. Doktorum Oya Mutlu acaba var mı başka hastası buralarda diye merak ettim açıkçası. Doktorumda kararsızım biraz🤔
NihanTufanArslan Melekttturan vallam bnde fahrettin altayda oturmama rağmen medicale gidiyorum. uzaklık önemli değilki
Melekttturan Kenanizm18 kesinlikle katılıyorum 👍🏻 Ama eşimle sırf bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum🤷🏻♀️
osg bornova da doğal doğum merkezine gidiyorum bende doktor ahmet akkoca , normal ve doğal doğum yapmak isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor ve ekip. ☺️
Fatma28 osg cnm merhaba bnde bornovada oturuyorum nasil bi hastane acaba doktorun adi ne özel galiba ilk defa duydm ismini
Meltem_goksenin DenizEla can hastanesi nasıl memnun musunuz? Doktorunuz kim? ayrıca doğuma eşinizin girmesine izin verecekler mi bilginiz var mı
osg Fatma28 manavkuyu site unlu mamüllerinin orda ziraat bankası var hemen üstünde muaynehanesi.. doğal doğum merkezi olarak geçiyor, doktorumun ismi ahmet akkoca. kesinlikle tavsiye ediyorum 🙏