Ozlem1492 Merhaba kızlar, 6 gün sonra 12+1 olacağım doktor kontrolüm var ikili tarama testi için acaba cinsiyeti de belli olur mu? 🙈🥰🤷♀️
Ggalparslan Ozlem1492 bugün 17+1 olduk muayene de erkek dedi doktor önceki kontrollerde göstermemişti
mervebuglemtkn Ozlem1492 doktora bağlı bu durum biraz bazılari net söylüyor bazıları tahminde bulunuyor bazıları da detaylı da görürsün diyor🌼 hakkına hayırlısı olsun
Ozlem1492 Aycaaa571 aaa bir çok siteden araştırma yapmıştım oysaki 12. Haftada belli oluyor yazmıştı çoğunda da
Ggalparslan Ozlem1492 bende çok sabırsıZdım ama göstermeyince göstermiyor bebişler nazlı çıktı benimkiler 🤭😊
BrsnAy27 Ozlem1492 benim ikili tarama da bisey demediler erken dediler 🙄dün öğrendim tam 17.haftada %99 kızmis 🥰 ama bisey alma detaylı yi bekle yinede dedi doktor zaten 1 ay snra da detaylıya gircem 😊
gamzecapanoglu Ozlem1492 biz 12. Haftada öğrendik doktorumuz kesin birşey söyleyemem şimdilik ama erkek gibi demişti. 16 . Haftada tekrar gittiğimde net olarak erkek olduğunu öğrendik 😊
ozge07070 Ozlem1492 tahminde bulunmuştu banada doktorum 12+6 da %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi ama bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi 17. Haftamda kontrole gittiğimde %100 kız olduğunu öğrendim erken haftalarda yanılmalar olabiliyor
Burcusenkoc Ozlem1492 16. Hafta da öğrendim 😀 12 de belli değil dediler 15 de gittim dönmedi 16 da kız olduğunu öğrendim 😍
EsengulC Fatmanur99 cinsiyet değişmez de pozisyonu değişir o zaman doktor plesanta ile karıştırmış olabilir pozisyonu düzgünse görünür
sumeyraballl Fatmanur99 doktorunun cihazı iyiyse değişmez cnm bana kesin değişmez dedi cinsiyt partsi yaptm 34 hftalığım değişmedi de ama yanılan çok doktor gördüm burda alışveriş düşünüyorsan hemen yapma 16 17 haftalıkken başlarsn o haftalarda dha net olur
EsengulC Ozlem1492 14.haftada öğrendim ben pozisyonu uygunsa öğrenirsiniz benimki bana doğru dönktü çok kolay gördü doktor