anneyimmm_ Guzucuk25 mesela ben 37 haftalık hissetmiyorum fiziken de rahatım elhamdulillah siz nasıldınız, bu hislerim yüzünden de 42 bulur muyum acaba
Guzucuk25 anneyimmm_ hiç belli olmaz tabi yapı meselesi ben en başından beri büyük ultrasonla ilerledik karnım okadar buyuktuki doktorum endiseleniyordu gittigim bütün doktorlar diğer doktorların karnımın büyüklüğünde alakalı yorumlarını soruyorlar di şimdi çok şükür ikinci gebeligim anlamıyorum bile o kadar rahat geçiyor:)
Zann2606 anneyimmm_ 37.haftada doğdu oğlum şu anda yoğun bakımda entübe de yüz yüz engelleri çıktı doğana kadar normal dedi doktor sok yaşadık
Seranad demirmommm 16 gün kaldı ciğerler çok önemli ciğer geliştirici oldum hep 30. Haftada su azalmıştı erken doğum olur diye 30 dan doğum kadar oldum çok şükür 16 günde çıktı. Aynı sorundan biri daha vardı o ciğer geliştirici olmadığı için 1 ay kaldı eğer erken doğum riskiniz varsa yapsınlar
11annebebek Ufuk kaç çıkmıştı acaba bende bu hafta yüksek tansiyondan hastanede kaldım da 300 çıktı protein kaçağı sınırda çok dikkat etmen gerek denildi tansiyon ilacı alfamet başlandı sizde ilaç kullandınız mı
anneyimmm_ Cimen1409 dur unutmazsam yazacam inş benim oğlan seviyor bence yerini 😂 hadi senden atak bekliyorum 🤣
anneyimmm_ @Guzucuk25 gebeliğiniz hareketli miydi, ağrılarınız olur muydu, kendinle kıyaslıcam 😂 son haftalarda kramp sancı yaşadınız mı, suniyi siz mi istemediniz, bebişime kıyamıyorum fil gibi iki denen tutasım var içimde 🤭😳🤦🏻♀️🤭🤷🏻♀️
Guzucuk25 anneyimmm_ cog ağır geçirdim en başından beri Bi felç gecirmedigim kalmıştı öyle soyliiimmm :) 😀 suniyi alttan vermek istediler ama ben alttan muayene olamıyorum çok zorladım hastanedekileri öküzden riske atamayız diyip sezeryana alındım canım
anneyimmm_ S-Halilova21 17 aralığa da benim sıpayı bekliyoruz bakalım inş kendi sancısıyla gelir perine masajı falan yapıyor musunuz
Ezgiilgin Mermaiddd KuvezE aldılar mi acaba birde kaç kilo doğdu bende şimdi 36 haftaya giricem ama sancılarım oluyor sezeryana alacak duruma göre
Mermaiddd Ezgiilgin 2 kilo 830 gr.doğdu küveze almadılar ama çok minik.aslinda 36+5 te alacaktı ben istemedim bikac gün daha bekledim 37.hafta olsun enazindan diye
Mermaiddd Ezgiilgin Eger çok sancı olmazsa doğurma erkenden beb pisman oldum karnimda çok hareketli değildi biraz sakindi Dr bunu duyunca erken alma kararı verdi bebiş doğdu şimdi hareketleri dogal
anneyimmm_ Guzucuk25 benimde karnım küçük, 37 deyim hemşireler sana mı bağlıyoruz nst yi diyorlar halbuki oğlumun gelişimi de iki hafta ilerde 🤷🏻♀️