Sblut23 Kızlar 34 haftalık hamileyim 10 dakikadır sanki adet olacakmışım gibi sancım var ama hafif dayanılmayacak gibi değil acaba doğum belirtisi mi hiç bilmiyorum ilk gebeliğim yardımcı olur musunuz ?
Dijvar Sblut23 çamaşırını kontrol et ıslaklık falan olursa doktoru hastaneyi arayıp sorun. Ama normal diye biliyorum bebek hareketlerini takip edin uzanın bolca
gozdekrks Sblut23 33 4 teyim bazı geceler ayni şekilde ağrılarım.cok oluyor hatta bazen kasiklarima bıçak.batiyor ama kontrole gittiğimde nts felan temiz cikti o yuzden normal olduğunu düşünüyorum seninde
Sblut23 gozdekrks ya yalancı sancılar başladı sanırım inşallah gününde gelirler sağlıkla alırız kucağımıza
Busrakose Ilık bir duş al dinlen eğer geçiyorsa yalancı sancıdır bele sırta vuran geçmeyen ağrılar olur gerçek sancıda aklında bulunsun
Sblut23 Busrakose 30 haftadan beri sırt ağrım başladı çok fena doktor normal dedi artık zamanı gelsede doğursam
Dijvar Sblut23 bende 35 hafta olacam bugün aynı şekilde oldu ama nst de sanci çıktı. Zaten artık gelseler bile inşallah birikinti çıkmaz tabi zamanında gelmesi dileğiyle.. kac kg bebek