annembabam İlk gebelikte bu kasılmalar sizlerde kaçıncı haftalarda kendini göstermeye başladı 🌹 can yakıcı olanları yaşadınız mı sevgili annelerimiz, doktora gidilmesini tavsiye eder misiniz ☺️
Sakinem212 annembabam bendede bazen oluyor 30+2 olduk geçen hafta 2 gün boyunca karnım sancı ediyordu oturunca geçiyordu ben doğuracağımı düşündüm o derece şiddetli hiseetm sonra geçti olsada anlık geçiyor kabus gibiydi 2 gebeliğim ama işte insan ister istemez endişe ediyor ben o gücü tekrar kendimde bulur muyum bilemiyepum.
kelebekimm annembabam olmaz olur mu 29 +3 olduk. Bayadir var bende tuvalet ihtiyacıni giderince biraz rahatlıyorum. Şişip kalıyorum resmen. Hiç bir şekilde duzelmiyo. Sırtını karnıma dayiyor. Rahim ağzı uzunluğu 3cm fitil de kullanıyorum.
nevamm1 annembabam benim 26.haftada başladı 30 dan sonra şiddetlendi 34 te doğum yaptım uzun sürüyorsa ve sık sık oluyorsa takipte olmalısın doktoruna mutlaka söyle düzenli nst ye girmen gerekebilir.
annembabam Sakinem212 bende de sık geliyor , dün gece ilkini yaşadık. Şimdi sürüyor . Dediğiniz gibi kesinlikle tedirgin edici 😌🥴🙏🏻
annembabam mom8327 rica ediyorum. 🌟benim yaşadığım genellikle kasık civarı . Tekme ya da bebiş hareketi degil anlıyorsunuz . Anlık giriyor anlık çıkıyor .ama nefesinizi tutturuyor size 👀
annembabam mom8327 yukarıda annemizin de söylediği gibi kişiden kişiye değişebilir 😌bakalım başka annelerimiz yorum yapacak mı , ona göre öğrenebiliriz bizler de🙏🏻
kelebekimm annembabam rahim ağzı uzunlugu 3 cm. Yani sınırda dedi erken doğum riski başlangıcı var dedi. Her ihtimale karşı fitil kullan daha fazla kisalmasin diye verdi .
annembabam nevamm1 tedirgin oldum 👀hem de epey . Olur takibini yapacağım , verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim 🙏🏻
hamisanne_63 annembabam sanırım 2 saat önce yaşadım 🥴 simdi iyiyim ama kalkmaya korkuyorum gidip mutfağı temizlemem gerek🤷🏼♀️
kelebekimm Ceysii01 Sinir da dedi. 3 cnm altı riskli sayılıyormus. Ben yürürken çok ağrım oluyordu. 5 dk ayakta zor duruyordum hemen çatı kemiklerim de baskı ve zonklama basliyo ve geçmiyordu. Şikayetim üzerine kontrol etti Dr ve fitil verdi