Dlrasknock fatmaozyon cnm ben hamilelik Oncesi 2ay kullandim, simdide 14haftaligim doktorum birdahaki kontrolde biraktiricam dedi, yani 15.haftada birakmis olucam. Doktoruna sormadan birakma canim, herkesin yapisi farklı sonucta,😉
Duygu07 fatmaozyon bence doktoruna bir sor çünkü benim doktorum 12 haftadan sonra bırakacaksın folik asiyi demişti. Sana da muhtemelen alma tekrar diyecektir ama sor bence. Çünkü ilk üç ay kullanılıyor sadece
Rumeysaylz Ne zaman bırakacağınızı söylüyor doktorunuz size ben gebelik öncesi kullanmaya başladım 12. haftamda doktorum bırakalım dedi başka bir vitamin başlattı bizlerin birşey demesi mümkün değil bırakmanız konusunda
Neroizm 15. Haftadan sonra folik asiti birakip demir+folik asite baslatti benim doktorum. Bence devam edin kullanmaya. Sonucta bir zarari yok faydasi olur ancak.
KubilayEsraKayadelen Kızlar 9. Haftadayım ve mide bulantım çok yoğun o yüzden folik asit içince çıkartıyorum yani artık bıraktım içmeyi bebeğime bişey olur mu acaba tahlillerim falan iyi bebeğimde sağlıklı ama korkuyorum
Fasulyeemm KubilayEsraKayadelen folik asit iceren gidlar tuketmen gerek ozaman. Yesil yaprakli sebzeler ve bulgurda fazlasiyla var
aryaniris selamlar ben almanyada yasiyorum, hamilelikten 3 ay once basladim folik asite, 38. haftam bitti hala iciyorum balik yagi ile birlikte ve hatta emzirirken de devam ettiriyorlar folik ve balik yagina burda☺️ bi de demir hapi aliuorum sabah ac karnina portakal suyu ile birlikte kahvaltidan 1 saat once... 🙏