ayseegell Fatma29 Sare ismini çok istemiştim ama eşim istemedi Allah nasip ederse kızımızın ismi Azra olucak🍀😇
Deletedmom16362 Asel haric hepsi 😁 O kadar çok Asel koyan var kii. 🤯 Yazin bi otelde kaldim inanır mısınız üç tane çocuk vardi üçünün de adi Asel’di.
Fatma29 Deletedmom16362 bizim ailede 2 tane Asel var ama nedense kulağıma çok hiç geliyor ama doğru şuan heryerde var 😄
merakliblog Asel ve masalı eliyorum ama Sare de Mavi de güzel. Maviyi biraz etraf yorumlayabilir ama umursamazsanız bişey olmaz
Shewolf Bence mavi ❤️🧿 kimsenin kolay kolay koymaya cesaret edemediği bir isim ve sonsuz Özgür baktığın her yerde en önemlisi de huzur❤️🙏 mavi kadar sonsuz güzelliklerle gelsin inşaallah 🧿🙏❤️
mommyjean Fatma29 yok canım çok var zaten koyma bence. Birkaç sene sonra aynı isimler dönüp duracak. Sare, Beril, Duru, İnci, Gülce vs gibi çok güzel isimler var soyadına uyumlu seçersin elersin
Fatma29 mavi_kus şu sıralar popüler bir isim ama cevremde hiç duymadım galiba mavi koyacağım . Peki kızınızın karakteri nasıl uslu bir kız mı