Yaseminentrk Hanımlar merhaba.. Karnım çatlıyor, yukarı doğru sanki. Bebeğim özellikle göbek deliğimin üstüne doğru çok fazla dayanıyor.. Özellikle 2-3 gündür resmen ağrıyor, acıyor çatlayan yer. Dokunduğumda o çatlayan yerin acıdığını anlayabiliyorum.. var mı sizlerde olan, normal mi?
YazCilegi Yaseminentrk Benim doğumdan tam 1 ay sonra sağ göğsüm çatladı. Giç çatlagım yoktu. Ve çatlamaya devam ediyor. Sola göre de baya büyük. Mor mor oldu. Benimde sızlıyor ve yanıyor bebeğimle ilgilenmekten açıkcası pek peşine düşüp umursayamadım.
Ebrar34 Yaseminentrk evet bende de var ve gece de fark ettim afedersiniz vajinaya doğru olan bölüm de acıyor diyorum orası da çatlicak acaba tüylerin olduğu kısım sanki biri tüyleri çekiyor ama tüy yokkii sinir oldum önce iç çamaşır sıkıyor sandım alakası yokmuş çok sinir bozucu 🙄🙄
Yaseminentrk Esrakbas benimde aksine hiç kaşınma olmadı.. ama böyle acılı yanma gibi oluyor. Anlamadım bende normal mi değil mi..
Dxp8 Benim de ağrım oluyor. Dün doktoruma sordum oradaki derinin gerilmesi ve hassasiyetindedir dedi. Kantaron yagını tavsiye etti ama daha almadım bilmiyorum işe yarar mı. Çok erkenden çatır çatır çatlamaya başladım lierac krem ve Hindistan cevizi yağı kullanmama rağmen.
Yaseminentrk Dxp8 Bende söyleyeyim olmadı doktoruma.. Çatlak normal, bende sürekli yağ kullanıyoeum ama ona rağmen çatlıyor. Böyle acıması, yanması tuhafıma gitti. Bazen çok acıyor..
Yaseminentrk YazCilegi Normal midir acaba o zaman.. bende 33 haftalığım bu zamana kadar çatlamadım ama şuan çatlıyorum. Özellikle bazı çatlayan yerler çok acıyor, yanıyor..
SrpCiveKl Kızlar yaşadınız ağrılar normal benim çatlamayan yerim kalmadı 30 haftalık sayılırım gerildiği için