zeyesra Kızlar 657 ye tabiyim hastanede çalışıyorum…. 32+0 da çalışabilir raporu almıştım iznimi aktarmak için şimdi 37+0 da tekrar rapor almam gerekiyor mu, yoksa otomatik olarak mı izin başlayacak? Bilen yazabilir mi
Bilinmezinannesi zeyesra 32. Haftada aldıgın raporda izne ayrılacagın tarıh yazıyor zaten o yuzden gerek yok dırek ızne ayrılacaksın
ttugceymenn zeyesra Benim kurumum istemişti 37 de tekrar çalışamaz raporu aldım kurumunuza sorsanız daha sağlıklı olur :)
zeyesra Teşekkür ederim kızlar.. 32+0 da aldığım raporda izne ayrılacağım tarih yazıyormuş, tekrar almayacağım, ikilemde kalmıştım 🥰
marbling10 zeyesra bizimkinde de yazıyor ama almanız gerekir ikisi ayrı raporlar çünkü. Hayır anlamadığım üstteki herkes almalısınız yazmış 1 kişi aşmayın demiş siz de onu dinlemişsiniz🤭😂 doktorun sekreteri gelip çalışmaz raporunu alman lazım sakın unutma diye özellikle söyledi.
cherrysu Ben 32’de çalışır raporu alıp 36’da ayrılacağım izne. Onun için tekrar çalışamaz raporu mu almam gerekiyor peki kızlar?