mehmel54 Caglaasya erken gebelik testi hakkında bir bilgim yok malesef ama siz yine de gününüzü bekleyin umutsuzluğa kapılmayın rabbim kucağınıza boş bırakmasın inşallah 🤲🙏💖
Belgincn aysenurkp bendede plikistik over var sürekli adetim gecikiyor yani doktorlar normalden hamile kalamazsın diyorlar geçen yıl tüp bebek yaptık. İkiz tuttu 23 haftalık kanama sebebiyle erken doğum yaptım ikisinide kaybettim 😰😰😰şuan bekliyoruz sedece
aysenurkp Belgincn çok uzuldum😔 Allahım size en güzel kapıları açsın içimden gelerek ediyorum bu duayi🙏🙋♀️
narlinco Aşırı derecede uyku isteği ve bir uyudum mu 15 saat kalkmama 😄 ki normalde mümkün değil bu kadar uyumam. İdrarda beyaz bir bulanıklık ve sol kasıkta pıt pıt bir batma vardı.
Adensu_ narlinco 4 gun boyunca ayni boyleydim 2 gundur yine iyiyim Allaha sukur, Cok kotu bisey ya ne is yapabiliyorum ne uyanabiliyorum ne yatabiliyorum resmen ayakta uyuyorum🥲
Tazebirannee Belgincn benim sadece kasık ağrım oluyodu başka bi belirtim yoktu, adetim 1 gün gecikince de acaba var mı diye test yaptım ve pozitif çıktı 🥰