Suni Bebişim daha doğamadı bugün ile 38.hafta 6.gündeyim, bebeğim doğunca sütüm 1, 2gündür gelmeyebilir o yüzden şimdiden bir mama alıp hazırlamayı düşünüyorum , gaz yapmayan bağımlı yapmayan mama öneriniz nedir 😊😊
Meltem_ Suni hip gaz yapmıyor öneririm ama tavsiyem sütünün gelmeme olasılığını düşünme hatta çantana bile koyma kendine ve sütüne İnan
Seher_yakup_mercimek Suni cNm sütün gelmezse hastane mama veriyor zaten alma boşuna keza kendinide şartlama meme ucunla oyna hafif hafif sık uyar memeyi sütün gelir
esraizmirli Suni hiç mama koymayın aksini düşünmeyin sütüm gelmezse düşüncesini atın kafanızdan öyle bişey olursa hastane zaten mama veriyor eğer çantanıza koyarsanız vermek istiyceksiniz halbuki kiraz çekirdeği kadar yeni doğan bebeğin mide kapasitesi sizi emdikçe sütünüz çoğalacak ihtiyaç olursa eğer alırsınız naçizane tavsiyem☺️
merakliblog Suni hipp combiotic en alerji yapmayan ve organik olanı. Aptamil en çok gaz yapan. Sma comfort ya da optipro güzel kilo aldırıyor. Bununla birlikte her çocuk farklı mamayı sevebilir ve her çocukta farklı etki yapabilir. Beslenme uzmanıyım
Moonlight_10 merakliblog ben de gelmeme ihtimaline karşı çantaya koymak için Aptamil alacaktım ama iyi değil mi diyorsunuz
merakliblog Suni ha bi de şu var hipp en iyi mama ama her bebek almıyor onu da söyliyim biraz seçici bebelerimiz😂 çevremde 10 bebe varsa 3-4 tanesi beğenmiştir ama çocuğun severse güzel besler ben de hipp aldım, organic combiotic olanı aldım
merakliblog Moonlight_10 aptamili çocukların alması daha kolay yani genelde alıyorlar biz de hastanede aptamil kullanıyoruz hep ama gaz sorunu en çok olan mama genelde, senin çocuğun bi istisna da olabilir biliyorsun bu tarz şeyler yüzde yüz iyidir ya da kötüdür olmuyor bebek bezi gibi😊