mor_menekse1 kızlar Erzurum ünüverste hastanesindeyim yaklaşık bir saat snra içeri giricem inşAllah neler yapıyorlar ikiz gebeyim sormam gereken herhangi birsy var mı onlara :) heyecanlıyım cok Hayırlı sonuçlar Alalım inşAllah
Yagmur34 mor_menekse1 inşallah hayırlı sonucları alırsın zaten doktor kendi herseyi soylüyo kilosundan boyuna bütün kemik ölçümleri yapıyo sizede cıktı veriyo hepsi yazıyo
gldn065807 mor_menekse1 bende 1 saat önce girdim pamuğumu gördüm herseyini sana anlatıyor tek tek gösteriyor canim
bayangulucuk35 mor_menekse1 nasıl geçti ögrenebıldın mı canım cınsıyetlerı bebişler in gelişimi nasıl
mor_menekse1 Yagmur34 çok teşekür ederim 🌺 renkli ultrason resmi verir mi acba 😊 çok istyorum görmek ben mi istesem kendileri veriyordur inşAllah :)
gldn065807 mor_menekse1 benim belliydi zaten bugün tekrar baktı söyledi net belli olması lazım artık çünkü baya iyi bakıyorlar inşallah bebisin de gösterir
mor_menekse1 gldn065807 inşAllah ya inatçi ikizler hep saklıyorlar vişne suyu içtim yarım saat kaldi inşAllah gösterirler 😄
mor_menekse1 bayangulucuk35 çok şükür iyi geçti canım tşk ederım 🤗 aralarında bir hafta fark var kız dediler gelişimi hataya göre güzl gidiyor çok şükür sadece aradaki fark açımamalıymiş Saglıkla kavuşalım sen detaylı yaptın mı
bayangulucuk35 mor_menekse1 bem detaylıyı yaptırmadım canım daha dogrusu haftasını kaçırdım onlarda bakmadılar. Benımkılerde bi hafta gerıden geliyor gelısımleri gayet güzel şükür hayırlısıyla saglıkla kavuşalım bebişlere 😍 burada ben erzurumluyum memleketimde oturıyomussun🥰
mor_menekse1 bayangulucuk35 MaşAllah 🥳 merk ettim aynı kesede arada zar mi var bide plesenta ayrı ayrı mı tek mi senin canım