Ayisigi45 Kızlar merhaba 4 haftalık hamileyim bugün doktora gidecegim aç mi olmaliyim nelere bakıyor hazirlikli olayim
Happy_001 Ayisigi45 cok erken gidiyorsun canım kalvını falan duymaz sın gormezsın 7 8 haftalık gıt canım daha net oluyo
Bsra-tasan06 Ayisigi45 ben 5+6da keseyi 7+6da bebegi gördüm bence erken canım gitmen için en az 1 hafta daha bekle derim
merakliblog Ayisigi45 kan ve idrar tahlili bakılır. Alttan muayene yapılmaz doktor keseyi görmek için de isterse acelem yok sonra karından bakarsınız de ben öyle yaptım bişey olmaz ama yine de evhamlıyım. Başka da bişey yapılmaz zaten
Duyguseli_kz Ayisigi45 aç gitme biseyler ye öyle git tahlileri sağlık ocağında yap diyor geri kalan ultursinla bakıyor
Deletedmom16362 Şu an bebeği ve kalp atışını görmesi biraz zor olabilir. Genelde 6-7 haftalikken görülüyor. Ilk once bütün vitamin tahlillerinize baktirin. Tahlil isteyebilir.
Ozlem2904 Ayisigi45 sizden b tek kan idrar tahlili isterler bide ne yiyip ne yememeniz hakkinda konusurlar bana oyle yapmislardi. Birde belirtileri falan sorarlar.