Tugcevemercimek sema_altas55 benimde öyleydi 2 ay kullandık ilk 3 aylık dönemde şuan 7 aylık olduk şükür
Papatya-Kokusu gldn065807 haftamız aynı bende 21+4 benimde öyle bazen hiç leke yok bazende kahverengi akıntım geliyor silince falan özellikle ayakta cok durursam doktor ayakta durduğunda bebeğinde büyüdüğü için baskı yapıyor bolca dinlen ya demişti en son bende coğunlukla öyle yapıyorum artık yarında detaylıya giricez inşaAllah
gldn065807 Papatya-Kokusu ben bugün girdim şükürhic bir sıkıntı yokmuş inşallah seninde problemsiz geçer 😊
sema_altas55 Nermin_nur1 bende şekelenme olmadı ultrasonda gördü 3 tane verdi haftada bir inşallah işe yarar canım
Papatya-Kokusu gldn065807 Çok sevindim inşaAllah bizde sorunsuz geçiririz sağlıkla zamanında doğururuz 😊🥰
Seymaben sema_altas55 10 haftamdan 13. Haftaya kadar haftada 1 tane oldum kese dışı kanamam vardı biraz ağır bı iğne yağlı olmasından kaynaklı ilk yapildiginda ağrısından ağlamıştım ama olcakasan tavsiye vereyim iğneyi olduktan hemen sonra kalkma 5 dk falan yat o şekilde 🌺ama etkili bı igne
Aozgek Geçen hafta 12. Haftada kanamam oldu bildiğiniz adet oldum zannettm ve acil doktora gittik yatıs verdi 1 gün prolon vurdu ve progestan verdi bugün 2. İğnemi vuruldum olmadı sonuna kadar vurulursun dedi..
Celasunz sema_altas55 6+5 deyiz bizde 6 günde 1 yaptırıyorum 3.aya kadar yaptır dedi her gebelikte %15 düşük ihtimali var dedi doktorum tüp bebek bizimki ayrıca estrofem ve progestan fitil kullanıyorum ben canım panik yapma ağır kaldırma uzanma çok eğilme mümkün olduğunca dinlen 😘