Toprak_hira59 ecemsmomm bilmem ki dr.muzla 10 senedir tanisiyoruz baya rahatız karsisinda cekinmeden soyluyorum herseyi 15 aralik olsn dedm oda gelisimi zaten iyi olabilir 15 araliga yaziyorum gununu dedi 😅
Baranzeynep gulsahtekn yok canım şimdilik bi sıkıntım ikinci sezeryan min üstünden 8 yıl gecti sizin kaç yil
Firdevss167 ecemsmomm 38+5 te doğurdum eşimle aynı ay gün doğdu oğluşum ki tamamen tesadüf o güne gün verdi doktorum 😍☺️
Kbrfrk ecemsmomm ortak karar verdik nst sonuçları bebeğin kilosu vs etkenelr hepsi bir ortalama bı gün belirledik
YrtswnArkn ecemsmomm ikinci doğumum ilki mecburi sezeryandi erken doğumdan dolayı o yüzden ikinci de ne doktorum teklif etti ssvd yi ne de ben olabilir mi dedim açıkçası 😅
YrtswnArkn ecemsmomm gününe de 38 den sonra istediğin gün olur dedi ben 12 Kasım abisi 12 temmuz olunca o da 12 Ocak olsun dedik
Fatosduzgun55 ecemsmomm ilk gebeliğimde 38+3 diye vermişti ama oğlum 37+0da gelmek istedi 😂😂😂 simdi 38+5 gibi alırım dedı ama bu oğlum da abısı gibi erken gelmek isteyip dururmu bılmem
Dugisim ecemsmomm 37+0 1 aralık kısmetse. 32. Haftadan beri tansiyondan erken bekliyorduk şükür bugünlere geldik.
Sirince-anne34 elifemirasaf heyecan ve korku var bende şimdiden hayırlısı ile sağlıcakla kucagımıza alırız inşallah
elifemirasaf cansuece Sirince-anne34 ben de aynı şekilde ikinci olmasına rağmen tedirginim ama ilki normal doğumdu
Sevdaelmc ecemsmomm doktorum ile beraber verdik canım benim romatizma hastalığım olduğu İçin bebişe geçmemesi için gelişimini sağladığı vakit alalım dedi öyelikle karar verdik bende sezeryan istiyordum hep iyi oldu benim içinde 🥰
melissannesi ecemsmomm kaçıncı haftada net tarih veriyorlar kızlar benim 2. Sezeryanım olacak 34+5 deyim haftaya gidicem acaba ne zamana verir🤨 Eşimin doğum günü 15 Aralık çok isterim aynı olsun☺️🎉