Mehi23 Kızlar merhaba nasılsınız❤️Adetime üç gün var acaio baş dönmem ve kalp atışlarımda artış var test yapmadım risk etmiyorum.Sizce bu belirtimidir?
Zeyna27 Mehi23 yani bazıları erken yaşıyor belirtileri bazıları yaşamıyor bile ben gecikmenin 8. Günümdeyim yeni gebeyim bi kaç gündür baş ağrılarım var olabilir dualarım seninle ❤️
muge1661 Zeyna27 hayırlı olsun canım bende 5+1 im ama ufaktan midemde saçma sapan hazımsızlık başladı sanki ilerleyen günlerde bulantılar gelicek gibi bir his var midem tuhaf çünkü seninde öyle mi?
Mehi23 Zeyna27 teşekkür ederim canım Allah razı olsun bende son iki üç gündür midemde acaip bi şeyler oluyor bulantı gibi bir şey amma deyilde yani acaip hazimsizlik var ara bere burnuma acaip koku geliyor amma iki saniyelik bir şey hemen kayb oluyor
Zeyna27 muge1661 midem yaptığım yemeklere biraz tuhaf oluyor henüz daha ileri derece bişey olmadı canım
Mehi23 muge1661 inşaAllah sende hayırlısı ile kucağına al canım Allah korusun❤️❤️❤️Midem acaip bi şekil aldı aslında hazimsizliyim var karnım şişti regl ağrısı gibi ağrım var belimde ağrı var bide baya akıntım var belirti olur mu bu?
Mehi23 Adensu_ aslında internetde bi saytda okumuşdum belirtidir diye amma kızlara sormak istedim oldu mu böyle bi şey bende tam bilmiyorum
Adensu_ Mehi23 normalde belirtii diyolar ama iste.. gaz sorunu ilk haftalarda ckk olurmus bendede ayni sorun var balon gibi hissediyorum geceleri kendimi