Nurss34 Yumurtlama mı kızlar ?  kızlar eğer yumurtlamaysa eşimle gece beraber oldum ve bugün evde yok yarın gelecek . İlk defa sevinemiyorum :)
Nergizzzz Nurss34 koyuluğu birbirine çok yakın yumurtlama olabilir değerlendir ama yine de test yapmaya devam et bence
Guncem Herkesinki patlican moru olmak zorunda degil. Bundan daha acik tonda yumurtlama görenler de var. Ovülasyon sureci baslamis 2 3 gun daha koyu devam edebilir. Degerlendirin bence.
Nergizzzz Nurss34 kafan karışmaması için bi kağıt üzerine hergün yaptıkça alt alta yapıştırırsan kıyaslaman daha kolay olur
Nergizzzz Nurss34 yumurtlama olarak değerlendireceksen 1 hafta boyunca her gün 1 tane avokado ye tutunmasına yardımcı oluyor ben denedim faydasını gördüm inşallah sende de faydası olur
Nurss34 Nergizzzz az önce avakado yedim . Az limon tuz ile Allah affetsin yarısını yiyebildim.Siz nasıl yediniz bi de şokta 4 kusurdü geçen hafta 4 aldım yiyemicem gibi 😞
Nergizzzz Nurss34 valla bende kusma noktasına kadar geldim yerken ama yedim 😂 bolca bal döktüm iyice karıştırdım bi kaşık ağzıma atıyordum bekletmeden yarım bardak su içiyordum bi an önce ağzımdan tadı gitsin diye öyle böyle yedim ama tası gerçekten kötüymüş dedim her seferinde 😂
anneadayiii271 Nurss34 limon tuz içine bı diş sarımsak ve üstüne biraz zeytinyağı bide pul biberde ekleyebilirsin muhteşem bişey yazarken bile canım çekti 😂
Guncem Olgun avakadoyu ezip icerisine dövülmüş sarımsak, karabiber, tuz, biraz zeytinyagi karistirip kizarmis ekmege sureceksiniz nefisss. En sevdigim deep sos ve et yanina da inanilmaz yakışır.
Nurss34 Guncem biraz alışkınlık değil galiba bizlerde damak tadıma iyi gelmedi . Ben de dediğin gibi yemeye çalışayım bari
Nurss34 Nergizzzz öyle yapcsm madem yararlı bişey canım o kadar şey yaptım soğan suyu falan buna da katlanırım inşallah Allah verir 😌