zeynepdurunun_annesi Kızlar Merhaba, benim cildim çatlak oluşumuna çok yatkın şuan 6+3’ deyiz. Çatlak oluşumunu olabildiğince engellemek istiyorum. Sizce hangi ürünü ya da ürünleri kullanmalıyım ve ne zaman kullanmaya başlamalıyım?
Mrvsmt2502 zeynepdurunun_annesi ilk 3 ay karna masaj yapmak karın kaslarını gevşettiği için önerilmez genelde. 12. Haftadan sonra başlayın bence tabi en doğrusunu doktorunuz bilir. Ben 16. Haftada saf zeytinyağı sürerek başladım çok güzel nemlendiriyor başka bi şeye ihtiyaç duymuyorum şuan için
Dogaaaa zeynepdurunun_annesi merhaba kakao yapı ve badem yapı karıştırıp sürebilirsiniz. İkinci gebeliğim ilkinde de kullanmıştım hiç çatlak oluşmadı
zeynepdurunun_annesi Mrvsmt2502 internette araştırıyorum bir sürü krem losyon var. Eğer zeytinyağı işe yarıyorsa gerçekten süper 😍
Mrvsmt2502 zeynepdurunun_annesi saf zeytinyağını fokurdatmadan kaynatıp asidini çıkarıyorum o şekilde kullnıyorum yaşlılardan duymuştum sonra youtubede videoda denk geldi hamile kalınca bi deneyeyim dedim baya memnunum nemlendirmesinden 🥰
caganin_annesi Kakao yağı ve hindistan cevizi yağına başladım burda bio oil sipariş verdim çok memnuniyeti olduğu için ara ara sürerim değişerek