Nermin_nur1 Kızlar dün post açmıştım randevum var keseyi inşAllah görürüz diye . SAT a göre 5 haftalık bugün tam. Kesemiz bu şekilde çok şükür Rabbime ❤️
ikramomm Nermin_nur1 ayy adına çok sevindim kuzu bende gördüm şükürler olsun normalde benim 6 haftalık ama bir hafta geride çıktı aynıyız Yani şuan allah kötü günleri göstermesin inşallah 🌸🥰
Nermin_nur1 ikramomm Canım benim çok sağol bende az önce senin postunu gördüm hiç endişe etme haftasını yakalar bu durumların normal olduğunu duymuştum ❤️
Nermin_nur1 Evinru sadece kese göründü canım bşr hafta sonra tekrar giderim büyük ihtimal biraz acele çıktım sormayı unuttum doktora ne zamana geleyim diye 😂
muge1661 Nermin_nur1 ayy maşallah canım hayırlı olsun❤️ Bende 4+5 iken pazartesi günü gördüm keseyi ultrason kağıdını koydum başucuma bakıp duruyorum😇 allah sağlıkla gebeliğimizin ilerlemesini nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
muge1661 Nermin_nur1 haftaya tekrar kontrole çağırdı dr beni kesenin içinde yolk kesesi oluştu mu diye. Eğer o oluşmadıysa problem var demek oluyormuş haftaya tekrar gideceğim ben sende istersen canım dr a sor belki oda gelmeni isteyebilir
ikramomm Nermin_nur1 eveet bide şey dicem ya kese içinde nokta var Burda tam belli olmuyor ama oysa daha koyuydu o ne acaba