Firdevss167 ecemsmomm Valla dolar felan beni ilgilendirmez onu kocam düşünsün hergün alışveriş yapmazsam ölürümmmmm 😂
marbling10 ecemsmomm bir şey almayacağım ihtiyaç kalmadı gibi şu an. neyse ki de kalmadı valla 1 ay önce 100tl olan şey şimdi 150-200tl olmuş
UmutsuzPolyanna Yapmak isterdim lakin izin vermez o yüzden Allahu Tealaya dua edip daha fazla indirim bekleyeceğim 😅
ecemsmomm UmutsuzPolyanna Zaten bizim ülkemizde pek olmuyor asıl kara cuma yurtdışında özellikle Amerikada yaşanıyor bizimkiler işte üç çıkarıyor iki indiriyor blackfriday diyor
UmutsuzPolyanna ecemsmomm aynen öylee canım 30. Haftada çıkrıkçılar yokuşuna gider ordan topluca alırım artık 😅
Firdevss167 ecemsmomm yahu para işini de mi ben düşünüyüm o düşünsün banane 😂😍o kazanacak ben bol bol harcıyacam 😂
Firdevss167 iki_tospik_annesii telefonu değiştirdim kidsin şifresini unuttum mail attım dönüş bekliyorum canım
marbling10 ecemsmomm yok yok kendime de ihtiyaç yok. İhtiyaç dışı alıp duruyorum zaten :D bugün kargolandı iki siparişim :) biri bana dur demiyor kendim engel olayım bari. Eşime kargo gelince söylüyorum :D