Blge1 24 Haftalık hamileyim idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı başına gelen varmı bebeğe bir zararı olurmu doktoruma attım sonuçları bakalım ne dicek kanımda düşmüş 103 e 🥲
UmutsuzPolyanna Blge1 kan değerini bilemedim ama bende enfeksiyondan 1 ay çektim bol su tüketimi ve ilaçlarına dikkat et atlatırsın inşallah
Sym20 Bende 18 haftaligim idrar yolunda hem bakteri hemde enfeksyon gorulmustu antibiyotik kullandim ve tek icmelik ilac vermislerdi bol su tuketiyorum
Suzanne Sym20 bende bugün idrar testi verdim enfeksiyon şüphesiyle siz sadece idrar tahlili mi verdiniz yoksa vajinal muayene yapıldı mı?
Blge1 Suzanne aslında hiç bir şikayetim yok belirti olarak sadece akıntım oluyodu öyle rutin tahlil verdim o şekilde öğrendim.Vajinal muayene olmadı
seddkilic05 Enfeksiyon hemen bebeğe geçmiyor korkmayın iyileşirsiniz en kısa zaman da umarım son trimestere yakın dönemde olabilirmiş ilk trismesterdeki belirtiler geri geldiği için
Suzanne Blge1 aynı canım benimde ya hep akıntım oluyor bazen kokulu oluyor doktora söyledim yanma kaşıntı yoksa önemli değil dedi ama ben yine de verdim