Herkese merhabalar..
Bundan 13 ay önce doğum yaptım. 9 ay boyuncada bende burda bir gün doğum hikayemi paylaşacağım diye kendi kendimi yedim ancak doğumdan sonra hesabını bulamadım vs birsürü şey yüzünden geçikmeli paylaşıyorum :)
virüsün deli gbi herkese uğradığı zamanda eşimin kuzeninin düğünü için köye gitmiştik. düğünü yaptık eve geldik ertesi gün telefonlar susmamaya başladı her arayan korona testim pozitif çıktı zeyni sen nasılsın diyo. Bende bi panik heyecan stres ya bende pozitifsem diye. Nasıl korkuyorum ama.. Doğuma kalmış 1 ay niye böyle şeyler yapıyosun diye içten içe kendimede kızıyorum. bir yandan telefonlar susmuyor dokusalar ağlayacağım o noktaya geldim artık.. Neyse görümcem test yapmaya gidelim dedi. Gittik ama bana test yapmadılar.. Yok efendim yaparsalar yatırmak zorunda kalırlarmış vs vs bahanelerle yapmak istemediler benimde doktorum başka hastanede olduğu için istemedim. Akşamına görümcem ve kayınvalidemler pozitif olduklarını söyledirler ve temasdan dolayı 14 gün karantinaya girdik. Ben sakinledim herşey yolunda karantinadan sonra doktor kontrolüm vardı. Doktorumu arayıp bilgilendirmiştim o da 15 gün dha gelme sen dedi. Bende tamam dedim. Karantinadan sonraki kontrole gittiğimde doktorum çatal muayenesi yapacağını söyledi. Tabi ne olduğunu bilmiyorum güle oynaya doğum haneye çıkıyorum 😂 çatal muayenesinde açılmam hiç olmadığını söyledi Sonra doktorum bana güvenirsen zeyni 3. De doğuma alırım seni dedi e bende tamam sühendan hanım size güveniyorum diyorum ( doruk hastanesinde sühendan benderli doktorumdu. Bileniniz var mı bilmiyorum ama mükemmel ve sert bir doktor) neyse 2 gün sonra tekrar geldi ama evde süreli eğil çömel dedi.. Eve gelip yapıyorum brz ufak sancılar oluyor ama etkilemiyor. Neyse 2 gün sonra bi dha gittim tekrar muaye etti günlerden çarşamba. gene açılma yok 2 gün sonra bi dha dedi tamam dedim ama o günün gelmesini istemiyorum. Herşey gene normal gelmicek herhalde diyorum artık kendi kendime. Perşembe gecesi uyurken birden tuvaletim geldiğini hissettim ve wc gittim gitmemle bacaklarımın arasından bardaktan boşalırcasına su geliyor. Bi an kendi kendime uyku haliyle altıma mı yapıyorum diye düşünüyorum sonradan dank etti suyumun geldiği..,😂🙈 hemen eşime dedim suyum geldi diye ardındanda hemen doktoru aradım o da hastaneye gitmemi ve kimseye haber vermemem gerektiğini zaten pandemide kimseyi içeri almıyolar fln diye söyledi Hastaneye gittik ama heyecandan hastane çantasını evde unutmuşuz 😂 hemen nst ye bağladılar sancı yok merdiven inip çıkıyorum saat 6 da yatışım yapıldı. Eşime bir baktım eşim iş çantasıyla gelmiş. Bana diyo ki sen hemen doğuramazsın akşamı bulur ben işe giderim bende stresten tamam diyorum sonradan hatırlıyorum tabii 😂😂 sonra suni sancı takıldı annem geldi yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı sancılarım.. Gittikçe artıyor ben yerimde duramıyorum korkuyorum ağlamaya başladım yapamıcam ben sanırım sezeryana alın demeye.. Hemşirelere rica ediyorum doktorla konuşsunlar diye. Bir elimde serum direği eğilip kalkıyorum sürekli.. 😂 Bir anda istifra etmeye başladım ardından sancılar deli gbi arttı ben ağlıyorum yapamıcam diye. Doktorum epidural yapalım dedi ve onda brz rahatladım ama ben hala yapamıcam diyip ağlıyorum. yanımda da sürekli annem vardı ben ağlıyorum annemde ağlıyor. 😂😂 Kesik kesik ıkınma isteği oluyo diye ben bir avazla dedim geliyo haydiii doğumhanye. Hemen çatala oturdum dediler ıkın ıkınıyorum yok birde doktorum gelmemişti brzda panik yaptım deli gbi ağlıyorum ben yapamıcam diye zorla kendimi indirttim. Geri odaya 😂😂 Birde doğum esnasında tuvaletimizi yaptığımızı duyduğum için ne su içtim ne de yemek yedim düşündüğüm sadece doğumu nasıl yapcam. Deli gbi korkuyorum yoruldum nefesim düzensizleşti vs. Brz sakinledikten sonra tekrar sancılar kendini gösterdi ama bu sefer deli gbi ıkınma isteği oluyo dedim tamam zeyni doğuruyosun bu sefer. Tekrar hemen doğumhanye bu sefer kendi doktorum geldi bana sürekli zeyni güvenirsen 3.de kucağına vercem ama beni dinle kızım diye konuşuyor ama ben panikten sade kafa sallamakla yetindim😂 dediği gbi 3. Ikınmada saat 13:20 de dünyaya geldi miniğim 😍😍😍 ondan sonrası acılar vs hepsi geride kaldı tek dediğim allahım sana şükürler olsundu 😍😍😍
Şimdi 1 yaşında oğlum rabbim herkese tattırsın bu duyguları inşallah ❤️