Hanımlar 31 haftalıkken öylesine gittiğim kontrol ve nst sonucumda yüksek sancı çıktığı için acilde serum ve dil altı hapiyla sanciyi durdurdular🤦 haftada 1 kontrollerim oluyor artık daha 2 gün önce kontrole gittim nst ye girdim herşey yolundaydı dün gece birden başlayan sürekli kasılmalar oldu artık anlıyorum ama bende ağrı sızı yok ama karnımın belli bölgeleri düzenli şekilde sertleşiyor saat 2 civarıydı bekledim bakalım artacak mı derken uyuya kalmışım, sabah uyandım 9 gibi hala sertleşme var karın bölgem yukarısida yumuşacık karnım mi düştü anlamadım 🙄 doktorun sekreterine yazdım gelin nstye girin sonucunuzla birlikte doktora gözükun sizin için randevu oluşturdum dedi.. hastane çantamı hazirlamistim yüzde 70 hazır diyim yanii illaki eksiklerim vardır ilk hamileliğim tecrubesizlik 😔 şimdi duş aldım yatıyorum su içip duruyorum bilerek bişey yemedim ne olur ne olmaz sezeryana alınırim falan 🤦 hızlıca bı yazayım şunları şunları koydum diye çantaya varsa kesin şunu koy dediğiniz unuttuğum yorumlarınızı bekliyorum belki hastaneye yatırırlar çünkü bu sefer kasılmalar fazla 😔 dua edin nolur bişey olmasın daha 32+2 deyim 👶
Bebek bezi
Ağız mendili
Battaniye
Müslim örtü
Havlu
2 tane hastane çıkışı şapkalı eldivenli
Zıbın
Tulum
Çorap
Kendim için:
1 tane lohusa gecelik
1 2 tane kalın eşofman