Kbra_61_ 39+2 den merhaba herkese ilk kez yapıldı ama felaket canım yandı hala acısı var berbat bisey.. bu acıyı çekmemek için sırf gidip sezaryan mi olsam diyorum, o an geliyo aklıma korkuyorum tekrar yapılacak biliyorum napcam bilmiyorum…
Evelynn Kbra_61_ ya benim hiç acımamıştı. Doğum anında açılma kontrollerinde de hiç acımadı. Bana ebe dedi ki eşinin cinsel organından daha küçük parmaklarım kendini hiç kasma eğer ilişkide canın acımıyorsa bunda da canın acımayacaktır. Kasarsan kendini çok acır demişti. Birde yapan kişi ile çok ilgisi var. Benim doktorum yaptı ilk hiç hiç öyle baskı falan uygulamadı. Birde doğum ile ilgili sadece işte çatına açılmana bakarken olacak acıdan korkuyorsan zaten bir kere acile girince bakıyorlar geri kalanlar açılma kontörlü oluyor. Açılma kontrolü çok daha kolay sadece iki parmak sokup parmaklarının açılma uzunluğuna göre cm hesabı yapıyor. Bide zaten o noktaya gelince şnan bana hiç bişey hissetmezsin.
Annesininbitanesi1 Kbra_61_ bugün çatı muayenesi olacaktım psikolojik olarak olamadım ama herkesin bünyesi Farklı tabi ben korktum olamadım doktorumda normal yapamazsın bu psikolojiyle dedi ve sezeryana karar verdim ama korkmayın herkesin bünyesi Farklı dediğim gibi ben ilişkiye bile giremiyordum çünkü 9 ay boyuncada hiç girmedim yasak olamamasına rağmen o yüzden hazırlayamadım kendimi 🥺🥺