Bushra5 Merhaba arkadaşlar suan 19+3 haftalıgım ve bebeğimin hateketlerini hala hissetmedim dün doktora gıttım hıcbır sıkıntı yok tum hamılelık bıyunca hıssetmeyen var dedı. Sızde durumla nasıllar
gamzosgamzos Bushra5 19 hafta ilk gebelikse normal ama hamilelik boyunca hissetmeyenmi varmis o nasil oluyormus ya ilk defa duydum
Yavrucumm Bushra5 cinsiyeti erkek olanlar daha geç hissediyormuş erkek çok hareket etmiyormuş ama kız bebekler hiç yerinde durmuyormuş öyle duymuştum bende şuan 18 deyim bebegim erkek bende hala hissetmedim bazen karnımda seğirme oluyor sadece😊
UmutsuzPolyanna gamzosgamzos TLC HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM PROGRAMINI HİÇ İZLEMEDİN Mİ AŞKO İNSANLAR HABERİ OLMADAN DOĞURUYOR BENDE 9 AY AH ORAM ACIYOR AH BURAM AĞRIYO DJDJD🤣🤣
Bushra5 gamzosgamzos ılk gebelık aynen doktorum oyle dedı vala bende sasırdım belkıde benı rahatlatmak ıcın soyledı
UmutsuzPolyanna İlkinde de bunda da net olarak 18 de hissettim ilk gebeliğin mi ? Daha hissedersin ya bazı bebişler yavaş oluyor ağar ağar hareket ediyor ondan da hissetmeyebilirsin 😅
Yenibiranneee Daha erken çünkü ben 26 da hissettim tam olarak doktorum da24 ten önce bekleme dedi zaten
blueberyy00 Yenibiranneee bana da 18 Haftada hissediyormusun artık diye sordu doktor ben 16 da hissetmeye başlamıştım ay bu doktorlarin hepsi de bir tuhaf 😂😂
lunam Bushra5 tam 20+0 olduğum gün hissetmeye başladım. ilk gebeliklerde 24.haftaya kadar hissedilmemesi normal diyorlar.
blueberyy00 Bushra5 oda muhtemel bazen bebek sırtı dönük olunca içe doğru haraket edince çok hissedilmiyormuş öyle birşey de duymuştum