Hsrt1 Karnimda dun geceden beri yirtiliyormus gibi, morluk varmis gibi agri var. Yürüyemiyorum cok canim aciyor. Doktorla irtibata gecmeye calisiyorum. Cok korkuyorum ya bu sancimi? Yada bunu yasayan varmi? Dogum belirtisimi?
Damlasu_23 Hsrt1 çatlak Ola bilir canım artk bebek büyüdükçe vücut geriliyo ve yırtınıyor benimde öyle oldu
Drydgs Hsrt1 canım bende 33 haftalık oldum dün aynı ağrılar başladı karnım ilk kez bu hafta çatlamış hatta hem kasiniyordu hemde elleyince aciyor içten yürürken sanki bebek aşağı baskı yapıyor ben ılık duş alıp biooil le yagladim ayağımı da sıcak tutup bacak arama yastık koydum biraz yüksek tuttum azaldı sende dene istersen
Ozlem2904 Hsrt1 33+0da dr randevum vardi dr um bu aralar yalanci sancilar seni yoklayabilir ozellikle aksamlari ve yoruldugunda dedi. Morluk dediginizi tam bilmiyorum ama benim 31.haftada catlaklarim olustu karnimin altindan yukari dogru kanli damar gibi ayni. Yalanci sancilar posizyon degstirdikce gecer. Mesela oturuyosaniz yurumeye calisin, ayaktaysaniz uzanin. Ilik dus alin
Hellili Böyle acil durumlarda acile gidebilirsiniz en azından içiniz rahat eder bi nstye girersiniz sıkıntı var mı yok mu anlarsınız ben de anlattığınız gibiydim kime sorsam normal derdi sonra baktım duramıyorum acıdan doktoruma bile sormadan devlet hastanesinin aciline gittim hemen nstye aldılar sancılarım yüzlere çıkmıstı iki gün yatış ciğer geliştirici falan yapıldı şuan da mesela erken doğum riskim var ilaç kullanıyorum doktor bu sancılar gün boyu devam etseydi doğum yapardın dedi zaten herkesin ağrısı aynı şeyden kaynaklanmayabilir
Hsrt1 Kizlar hastaneden geldim simdi. Sancim cikiyOr, acilma yok. Doktor net birsey konusmadi. Tahlil istedi verdim ogleden sonra yine gidicem. Bebegim ters , baski yapmasida yok. Bakalim simdi ne dicek bilmiyorum. Agridan duramiyorum
Hellili Hsrt1 korkmayın sadece sancıysa bi şekilde ilaçla durdurulur ciğer geliştirici falan yaptırın ama muhakkak ne olur ne olmaz diye
Hsrt1 Drydgs verdim canim kanda ve idrarda enfeksiyon cikti. Antibiyotik verdi aksama gunluk bana durumunu haber ver dedi. Suan geldim evdeyim. Hala devam ediyor agrilarim.
Hsrt1 Hellili Suan icin gerekli gormedi. Enfeksiyon var tetikleyebilir. Durumunu bana haber ver dedi. Eve geldim. Eger artarsa yada ekstra bi durumla.karsilasirsam doktoru bilgilendircem. Tekrra gidicem.
Hsrt1 Ozlem2904 evet ilik dus alinca geciyor bi nebze ama suyun altindan ciktigim gibi yine ayni. Hic birsey farketmiyor.