annesinin_beybisi vallahi mezarında ters dönecek böyle iğrenç birşey olamaz ya😃 zayıflamak için bunu içmem şart mı ki ? işkence resmen😁
annesinin_beybisi annesinin_beybisi gerçi her diyete başladığımda içiyorum hiçbir faydasını görmedim 😄
UmutsuzPolyanna annesinin_beybisi sen=ben demektir kdmdj bende ilk içince inceleceğime ağzımın tadıyla şişko kalmaya karar verdim dndn 🤣
lunam annesinin_beybisi ben de sevmiyorum yeşilçay 🤢 Ama limon soda yeşilçay karışımı hem güzel oluyor, hem kilo verirken destekliyor. Diyet yaparken her gün içiyordum.
annesinin_beybisi Bebiscann aslında hiç mantıklı değil keşke kendimize işkence edecegimize biraz az yiyebilsek 😃
annesinin_beybisi UmutsuzPolyanna gerçekten bence hiçbir faydası yok zayıflamaya. hadi bakalım kolaysa diyet yapmadan zayıflatsın beni 😄
Surprizanne Ben çok severim limon ve tarçın çok yakışır değişik çeşitlerini deneyebilirsin yumuşak içim olanları vs var
annesinin_beybisi Surprizanne onları da da denedim limonlu ananasli zencefili falan ama onlar bundan da beter ,online diyet yapıyorum diyetisyen şart koştuğu için mecburen içiyorum 🙄
annesinin_beybisi lunam onu da denedim bence yeşilçayla aynı tadi😭 sadece maydanoz limon kaynatıyorum haftada 1 onun tadı gerçekten bir tık limonataya benziyor sicakken. diğerleri cekilmez😃
lunam annesinin_beybisi ahaha bana göre de maydanoz yeşilçaydan beter 😄 hoşunuza gitmiyorsa içmeyim. Öyle mucizevi bir şey değil zaten. Pkos mı vardı sizde sanki daha önce konuştuk gibi hatırladım yanlış hatırlamadıysam. Öyleyse nane çayı içebilirsiniz yerine, pkoslulara faydalıymış.
Handan_65 annesinin_beybisi Bebek düşünüyorsanız asla içmeyin düşük yapıyor Benim ilk düşük yeşil caydan işin kötüsü hamileliğin bilmiyodum zaten öğrendiğimde 4 haftalıktı 5 haftada düştü
annesinin_beybisi Handan_65 bebek düşünüyorum ama doktorum bir zarari olmayacağını söyledi gebe kaldıktan sonra içmeyi bırakırsın gebeliği öğrenene kadarki sürede düşüğe neden olmaz dedi canım bebek zaten sağlıksızmis o yüzden vücut atmıştır ben de 2 kez yaşadım bunu doktor öyle dedi ister ağır şeyler kaldır ister onu bunu ye iç sağlıksız gebelikde her türlü düşüyo sağlıkliysa düşmüyor dedi
annesinin_beybisi lunam evet pcos var nane çayını hiç duymamistim ama artık pcos için herhangi bir uygulama yapmıyorum kendi haline bıraktım tüp bebeğe kadar . şuan zayıflama çabasındayım 😃
lunam annesinin_beybisi bende de pkos var, o kadar araştırdım ki yabancı makalelere doktorlara varana kadar. Araştırınca gördüm ki Türkiyedeki doktorların çoğu pkosla ilgili hiç bir şey bilmiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊
annesinin_beybisi lunam ben de aşırı araştırdım artık mübalağa olmasın ama bir doktor kadar bilgi sahibiyim ne yazik ki bu konuda . çabalarım sonuç vermedi o yüzden son çare tüp bebeğe kaldı ama tüp bebekten baya umutluyum o zamana kadar biraz zayiflayabilirsem daha iyi olucak hayırlısı olsun hakkımızda 😊
Aag06 Yesilcay swverim.ben yaa😂 onunaktardan alip denliceksin az biaey hafif oluyor tadi,beyaz kavun cayi,hibiskus cayi bunlar zayiflzmsna yardimci olur cok icerdimm bunlari
annesinin_beybisi Aag06 aktardaki yaprak yeşil cayın tadı daha da kötü 😄 hibiscus güzel ama troidim olduğu için zararlıymis o yüzden bıraktım , beyaz kavun çayı hiç duymadım ama boğazı tutmayınca peri padişahının çayı olsun gene fayda etmiyor😄
Belacivciv annesinin_beybisi Sadece yardımcı eleman tek başına bi anlamı olmaz diye düşünüyorum😅 Zencefilli veya limonlu tüket daha katlanılabilir😂
Aag06 annesinin_beybisi fhghfgvr 😂😂e tabiki malesef😂😂😂 ay bu yemek yemek kadar mutlu eden bisey yok galiba bide yeyip formunu koruyan giciklari midelerini sokesim geliyor😂