Kızlar soruyorum ama ilk gebeliğim haliyle pimpirikliyim biraz ☺️ ikiz gebeyim özele gidiyorum hamileliğimin başından beri sadece yaklaşık 2 aydır falan çam sakuraya da takipte başladım. Özeldeki doktorum önce pazartesi sonra yok yok cuma günü doğuma alalım artık riske atmayalım pazartesiye kadar ikiz gebelik sonucta dedi.
Bende dün sakuraya gittim gün versin diye asistanlar vardı oda da doktor yoktu nst sancımda çıktı ama ben hissetmiyorum diye gönderdi haftaya gel dedi. Şunu demek istiyorum maddi açıdan öze biraz zorlayabilir bizi o yüzden eşimde devlette yapalım diyor. Özeldeki riske atmayalım pazartesiye dediği için aklıma takıldı içim bi huzursuz oldu devlete gitsem yaklasık bi hafta daha ertelenecek acaba bebeklere bişey olurmu haliyle sağdan soldan internetten duyyoruz Allah korusun kordon dolanması bebeğin dışkısını yemesi su azalma vs ama devlette daha pazartesi anca muayene etcekte gün vercek. Tabi bilemeyiz olurmu olmaz mı bende sizde ama Bu tarz bişey yaşayan var mı diye merak ettim uzun yazdım hakkınızı helal edin:)