Edaclk Merhaba arkadaşlar, bugün 37+0 ım dünden beri kahverengi leke geliyor peçeteye sizce nişan mıdır? Bana biraz erken bir zamanda başladı gibi geldi…
Eslemkusun_annesi Edaclk 37 hafta normal. Doğum haftası cnm erken değil nisaniniz gelmiş olabilir Nisan gelince de hemen doğum yapan da var 1 hafta 10 gun sonrasinda yapanda bir doktorunuza muayne olun derim insallah bir an önce sağ salim kavuşursunuz yavrunuza
fyznrilter Edaclk erken değil cnm, artık 38. Haftaya başlamışsın zaten artık her an herşey olabilir, ne olur ne olmaz doktoruna hemen haber ver ne yapman gerekiyorsa doktorun sana söyler. Sağlıkla gelsin inşallah 🧡
Evelynn Edaclk canım valla nişan gelme işi o kadar değişkenki. Benim nişanım geldi ertesi gün doğum yaptım. Ama 10 gün sonra doğum yapan arkadaşımda vardı. Tabi yine de rahim ağzı tıkacınız ortadan kalkmış artık. Bi doktora gidebilirsiniz. Çünkü benim ağrılarım sancılarım kasılmalarım başlamış ama ben ağrı hissetmiyormuşum doktor hemen suni ağrı taktı. Birde tıkaç çıktıktan sonra enfeksiyona bebekte sizde çok açık oluyorsunuz çok dikkat edin bu yüzden. Ama bu doğum artık çok yakın demek. Çantanı eşyalarını hazırla misafirin her an kapını çalabilir demek ❤️
semaqokcedonmez Bence erken değil bebek doğmak için hazır zaten doktorum 37’den sonra her an bekle demişti