Bfduam Adensu_ sende de oluyor mu? Bu mesajını tevafuken gördüm,bildirim gelmiyor bana. Bildirim kısmı aşağı kaymıyor da, sendede aynı mı? 10.günüm negatifti, bakalım pozitife döner mi, sende durumlar ne?
Adensu_ Happykariner nese_gocuk hadi hayirlisi olsun insallah. bende negatifim bu ay malesef😢 2 gun once kan testi yaptirdim, negatifti acaba pozitif olurmu diye dusunuyorum🤷🏻♀️
nese_gocuk Adensu_ hayirlisi olsun canım bende adet olacam heralde ağrı var ama Perşembe günü adet gunum
Adensu_ Happykariner yaaa ciddimisin😢 olsun uzulme kuzum vardir bundada bir hayir. Benimde kanimda cikmadi hayirlisi degilmis bolbol dua ve sabir.. sakin uzulme umudunufa yitirme🤲🏼🤲🏼💙💙
Happykariner Adensu_ ne yapalım canım 2 gün 3 gün üzülüyoruz sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz Rabbim güç versin
BuseTolga Happykariner ben sat 1 kasım bat 29 kasım canım ben aldım güzel haberi 24 kasımda test sonucum 31,6 çıktı🥰
Adensu_ Bfduam Canim bugun adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadim.. test yaptim sanki silik bir cizgi var gibiydi ama sonra yok oldu yada ben oyle hayal gordum bilmiyorum. 4 gun once kan testi yaptim negatifti oyuzden bilmiyorum
Adensu_ Bfduam attim bile bisey goremeyince :( yarin yine alicam yapip atarim canim.. icimden bir his var diyor bilmiyorum Allahtan umit kesilmez