mutluaile11 Kizlar 1 oğlum var ona hamileyken hiç bir bilirtim yoktu. Şimdi yine hamileyim kusuyorum ve dün iki kere bayıldım. Cinsiyeti farklimi acaba diye düşünüyorum. 14.haftada gittik doktor cinsiyetini görmedi Yaşayan varmi böyle
Mrvsmt2502 mutluaile11 belirtilerin cinsiyetle bi alakası yoktur. Artan hormonlara vücudunuz ayak uydurmaya çalıştıkça belirti verir alıştıkça belirtiler kaybolur bulantu kusma gibi. En basitinden ablamda bende hamileyken ekşi aşeriyorduk onun oğlu oldu benim kızım olacak. 🥰 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Minoo01 mutluaile11 yok canım. Ben ikisin de de farklı şeyler yaşadım ama ikisi de erkek 🤷🏻♀️😂 bende ikinci kız diye düşündüm herşeyi farklı olunca ama maalesef. 32 haftalığım hala erkek 😂
EsengulC mutluaile11 lgis var mı bilemem ma oplumda çok rahat bir hamilelik geçirdim ne bulantu kusma ne başka bişey sadece artık 25.jaftadan sonra falan bebek büyüdüğü için belmaprım oluyodu ama şuan kızıma hamiley bulantı kusma çok oldu 13haftaya kadar beşim sırtım heryerim ağrıyo bayılmadım ama çok zorlanıyorum
hamisanne_63 mutluaile11 herkesin kız çocuğu belirtilerini ben iki oğlumun hamileliklerinde yaşadım belirtilere ve nelere aşerdiginizi cinsiyete bağlamayın çünkü yalan 🤪