Lyra Kızlar şuan 32+5 deyim karnımda bbek toplanıyor böyle şişiyor sertleşiyor ağrı flan yok şükür ama beynim zonkluyor öyle olunca ve çarpıntı tutuyor bunlar kasilmami ve bir kaç defadır ard arda olmaya başladı şimdi telasta yapmak istemiyorum tecrübeliler bakabilir mi
Tatlisanneadayi Lyra bende de çarpıntı oluyor çok fena 😔 kasılmaları doktora söylemiştim yalancı sancı demişti nst de sancım çıkmamıştı hatta nst deyken kasılma toplanma oldu ama cidden o sırada baktığımda sancı gözükmüyordu. Çarpıntı için de bişey demedi normal o demişti ama çok kötü kalbim boğazımda atıyor gibi hissediyorm
Momster Lyra sıkıntı yok çok normal sertleşmesi toplanması buna da alışırsınız yakında o kadar çok yapacak ki daha
Zehraspl Lyra o kasilmalar bendede oluyo suan 22+3 deyim gobegimin altina toplanir tas kesilir nefesimi keser doktorum d-vir 3 damla vermisti onu kullaninca gecti birde fitil verdi onlari kullaninca azaliyo arada öyle olur cok sıklaşırsa ve suyun yada kan gelirse gel demisti birde bebegin esi yani olesenta rahim duvarima cok yakinmis erken dogum riskim var ama endiselenecek birsey yok seninki doguma yakın oldugu icin vucutta bebekte kendini hazirliyo ama genede icin rahat etsin doktoruna bir sor derim canim sonucta bizim soylediklerimiz varsayim doktor daha iyi bilir
Dunyabebek Tatlisanneadayi bendede sertlesme oluyor bazen kahve içtikten sonra akşamları yada stresliyken sonra geçiyor korkulacak bisey değil bu haftalarda olan şeyler
Beyzaay Tarif ettiğiniz kasılmalar ve sertleşmeler için doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor, bebeği itmek için o kasılmalar kasların güçleniyor gibi düşün demişti… belki içinizi rahatlatır.
Lyra Beyzaay yaa çok teşekkür ederim bende öyledir diye düşündüm ama ilk olunca insan biraz telaslanmiyor değil 🙈
Lyra Zehraspl evet bende sormuştum sancılar dinlenince geçmezse ve şiddeti artip siklasirsa kan gelirse yada şu gelirse acilen hastaneye geliyorsun demişti şükür bunlar yok ama kasılmayi sorucam bakalım şuan iyiyim şükür hareketli bebekte zaten