Suzaann Kızlar hamileyken saç boyatiniz mi ombre falan yaptıran varmı aranızda sizce bebeğe zararı olur mu
Cilek_16 Suzaann canım gebelikte hormonlar çok değişik çalışıyor. Hiç alerjin olmayan birşeye bile alerjik reaksiyon gösterebiliyorsın bu nedenle saç boyatmak toksik madde alımı açısından çok sakıncalı bekle derim
Deletedmom5545 Suzaann başlasın da olmaya bilir ama sizde olabilir Ben olsam şahsen beklerdim Çok istiyorum ama yan ihtimalini düşünüp yapmıyorum
Derya2867 Suzaann 6 haftalık hamileyken röfleli yaptırdım bişeycik olmadı doğuma yakın yine yaptırcam 1 ay sonra 😂 pimpirik anne olmadım olmam 😂😂😂
Ebru74 Suzaann Hamile olduğumu bilmediğim zamanlarda sarıdan siyaha dönmüştüm 6 ayıma girdiğimde doktoruma sordum orielle açabilirmiyiz diye odsa kesinlikle hayır ama boyayabilirsin demişti. Dayanamadım açtırıp boyattım ama çok tutmadılar başımda ve diplerime sürülmedi. 15 günde bir boyatıyorum her an gelebilir diye çok şükür bişey olmadı
NalanB Ben ombre yaptırdım hiç sorun olmadı maske taktığınız sürece kokusunu solumadıgınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum , doğum da bakımlı olmak süslü olmak için yaptırdım pişman değilim ❤️ Hamileyken zaten insan değişiklik istiyor
Valeria Suzaann saç boyası tamamen kimyasal bişey. Vücudunuza ne kadar az kimyasal içerikli ürün uygularsanız o kadar iyi. Bırakın saç boyatmayı bu dönemde kullandığınız nemlendiriciden deodoranta hepsini temiz içerikli kullanmanız bebek için daha sağlıklı.